Martorell, escenari de la cinquena jornada de Gimnàstica Artística escolar

4573
Jornada escolar Gimnàstica 22

El Pavelló Esportiu Municipal ha acollit aquest matí, des de les 9.00 fins les 14.00h, la cinquena jornada de gimnàstica artística que promou el Consell Esportiu del Baix Llobregat. Amb prop de 250 esportistes, la matinal de gimnàstica ha aplegat 18 clubs de la comarca i d’altres consells esportius, com el de l’Anoia. El conjunt amfitrió, l’Associació Esportiva Martorell, hi ha participat amb 17 gimnastes.

Els equips participants han sigut l’AE SAB, el Club Gimnàstic Vilanova, el Club Gimnàstica Les Moreres, l’Escola Esportiva Municipal de Gelida, La Vinya Gimnàstic Club, l’AE PASIFAE, l’AE Masquefa, l’AMPA Escola la Roureda, el Club Esportiu Gym Rock, el CA Canyelles, el CEIP Santa Maria de Cervelló, el Club Esportiu COSMASTER, el Club Gimnàstic Esparreguera, el Club Gimnàstic Olesa, el FEMGYM Les Fonts de Gelida, el FEMGYM Pau Casals Sant Llorenç d’Hortons, l’Anoia Club Gimnàstic i l’AE Martorell.

La jornada, la penúltima abans que la competició arribi al seu punt i final, ha començat amb la categoria aleví femení B. Els gimnastes d’edat aleví B, A i masculí han sigut els segons a mostrar les seves habilitats. La jornada s’ha acabat amb les categories prebenjamí i P5 femení i masculí.

Tres exercicis

La competició s’ha organitzat en tres aparells diferents: el salt, la barra i l’exercici de terra. Sota la filosofia del Juga Verd Play, tots els gimnastes han rebut un diploma per la seva participació, mentre que els tres millors esportistes de cada categoria i els tres millors equips han pujat al podi.

A l’entrega de diplomes han assistit l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Belén Leiva. La competició que promou el Consell Esportiu del Baix Llobregat clourà d’aquí a dues jornades, a Olesa de Montserrat.