Martorell homenatja les persones de més de 65 anys amb la tradicional Trobada de Tardor de la Gent Gran

3087

Avui s’ha celebrat la tradicional Trobada de Tardor de la Gent Gran a la Nau 2 de Ca n’Oliveres, que ha acomplert rècord d’assistència amb 1.583 persones. L’acte s’ha convertit en un homenatge i reconeixement a tota la gent gran de Martorell, que ha pogut gaudir del dinar de germanor, i dels posteriors espectacles musicals que han amenitzat la sobretaula. L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la regidora de Gent Gran, Montserrat Salas, han oficiat l’acte en representació de tot l’equip de govern, que han assistit per donar la benvinguda als convidats.

Les portes de la Nau 2 s’han obert, al voltant de les 11.00h, perquè els assistents poguessin anar arribant, alguns a través del transport facilitat per l’Ajuntament, gratuït i adaptat, i procedent de diferents punts de Martorell, incloses les quatre residències de la gent gran del municipi.

Cap a les 14.00h, s’ha servit el dinar, que ha consistit en una fideuà, botifarra amb guarnició, postres, beguda i cafè. A les 15.30h, ha començat la sobretaula amb les actuacions musicals a càrrec del Grup de Gent Gran de l’Esplai La Vila, sota la direcció de Laura Capellán, i més tard, amb l’agrupació Corxet. Després del dinar, s’ha repartit un obsequi per cadascun dels assistents i s’ha habilitat l’espai per gaudir de pista de ball.

“A l’Ajuntament fem dues trobades de gent gran a l’any i ho fem per dos motius: per ser un acte de reconeixement a tota la gent gran que ha treballat tant per aquest poble i aquest país, i per retrobar-nos, i oblidar-nos de les cabòries diàries, i passar-nos-ho bé. Finalment, m’agradaria dir que avui ens acompanya una persona que ha treballat molt perquè la gent gran estigui el millor possible, i que durant 24 anys va ser l’alcalde de Martorell, Salvador Esteve”, ha expressat l’alcalde Xavier Fonollosa.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

En aquesta edició i, d’acord amb l’objectiu de l’Ajuntament d’evitar el malbaratament alimentari, l’excedent d’aliments de la Trobada de Tardor de Gent Gran ha estat donat, tot seguint els paràmetres que marca l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària de la Generalitat de Catalunya, a l’entitat Associació de Voluntaris de Presons, qui a través dels seus voluntaris, ho ha repartit entre les famílies o persones en situació de vulnerabilitat del nostre municipi.