Més de 1.300 persones s’apleguen a la Trobada de Primavera de la Gent Gran

3935

Aquest migdia s’ha celebrat la Trobada de Primavera de la Gent Gran a les naus 1 i 2 de Ca n’Oliveres. Enguany, més de 1.300 persones majors de 64 anys s’han sumat a la fideuada de germanor, que ha inclòs, a més, photocall, música i ball. L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, l’alcaldessa de Chevilly-Larue, població francesa agermanada amb Martorell, Stéphanie Daumin, i la regidora de Benestar Social i Gent Gran, Cristina Dalmau.

Les portes de la Nau 1 s’han obert aproximadament a les 11.00h per tot aquell qui volgués visitar els estands dels Puntaires de Martorell, del grup de Ioga i els Esplais de Gent Gran de La Vila i Buenos Aires. A més, des d’aquesta hora s’ha comptat amb un bus que ha fet ruta circular per apropar a tot aquell qui ho necessités.

L’objectiu principal de la Trobada de Gent Gran sempre ha estat retre homenatge a les persones de la tercera edat del municipi, i en aquesta ocasió, l’alcalde l’ha qualificat de fantàstica. “En aquesta jornada tots els avis de Martorell que vulguin s’hi poden retrobar, i a més a més, hi ha el dinar, les actuacions musicals i el ball a la Nau 2, que és molt animat. És un dia molt maco, ells estan encantats i per nosaltres és una forma de retre’ls un reconeixement, ja que gràcies a ells nosaltres som el que som. Crec que és una de les festes més importants de les que fem a Martorell”, ha afirmat l’alcalde Xavier Fonollosa.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Aquesta vegada la Trobada de la Gent Gran ha coincidit amb la Fira de Primavera i també amb Sant Jordi, per això, els representants de l’Ajuntament de Martorell han repartit una rosa a cadascun dels assistents. A més, també han pensat en els qui no han pogut estar-hi i han portat “una rosa a tots els veïns que viuen a les residències de Martorell, tant la d’Anoia com la de Sant Joan de Déu i també hem estat en l’Hospital Sagrat Cor. A més, el divendres vam anar als Centres d’Atenció Primària a donar una rosa a tots els sanitaris i sanitàries”, ha explicat Fonollosa.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

La cita ha comptat amb les actuacions de Daniel Cerdà a la Nau 1, Cor Inovyn a la Nau 1 i música i ball a càrrec de Beto Tejada a la Nau 2, que s’ha allargat fins a les 19.00h.