Més dies de vacunació sense cita prèvia, ara al Centre Cultural

785

Salut amplia les dates de vacunació sense cita prèvia a Martorell per al col·lectiu de persones de 12 anys en endavant. D’ara endavant, s’administrarà la primera dosi de la vacuna a aquest contingent als baixos del Centre Cultural -a les mateixes instal·lacions on s’administren habitualment amb cita prèvia-, els dies 14, 18, 20 i 21 d’agost. L’horari serà els matins de 09.00 a 13.00h i les tardes de 15.00 a 18.00h.

La regidora de Salut de l’Ajuntament de Martorell, Soledad Rosende, explica que “les persones que es vulguin vacunar han de portar a sobre, com a requisits, la targeta sanitària i un document identificatiu, com ara el Document Nacional d’Identitat o el Passaport”. Un cop aportada la documentació, se’ls administrarà la primera dosi de la vacuna.

Soledad Rosende, regidora de Salut de l'Ajuntament de Martorell

Rosende fa una crida als martorellencs i martorellenques que encara no s’hagin vacunat per a que ho facin: “Aquesta és la forma que tenim de lluitar contra la pandèmia, és l’eina que tenim i hem d’aprofitar que ara a l’estiu podem fer-ho d’una forma àgil i ràpida”. Una “eina efectiva” que complementa les mesures de seguretat habituals: “Higiene de mans, distància i ús de la mascareta”.

Soledad Rosende, regidora de Salut de l'Ajuntament de Martorell

Salut permet ara vacunar dos mesos després de superar la COVID-19

La campanya pot prendre més força a partir d’ara, tenint en compte el canvi de criteri del Departament de Salut de la Generalitat, que aquest dijous ha decidit avançar quatre mesos la vacunació de les persones menors de 65 anys que han passat la COVID-19.

D’aquesta manera, si fins ara aquest contingent de persones havia d’esperar mig any per rebre una única dosi de vacuna i quedar immunitzades, a partir d’ara podran rebre-la dos mesos després d’haver superat la malaltia. Salut ha anunciat aquest canvi de protocol per “continuar avançant en l’estratègia de vacunació per tenir la majoria de la població vacunada amb pauta completa” abans de la tardor.