Més d’un miler de persones visita el 31è Pessebre Vivent del Col·legi La Mercè

794

El Col·legi La Mercè ha posat a escena el seu Pessebre Vivent aquest dimarts als jardins d’El Progrés, amb més d’un miler de visitants. Equip directiu del centre, professorat, AMPA i alumnes han treballat plegats per representar aquesta tradició nadalenca un any més. El Pessebre Vivent, que ha arribat a la seva 31a edició, ha obert de 18.00 a 19.00h amb finalitats benèfiques per a La Marató de TV3.

El director del Col·legi La Mercè, Daniel Moll, ha destacat la participació de “nens i nenes de totes les etapes, sobretot d’Infantil i Primària, però també de Secundària que han ajudat en el muntatge. Una tasca que no es veu, però que hi és. Hi prenen part 300 alumnes, una cinquantena de professors, familiars, amics i tot aquell qui ha volgut venir a visitar-nos”.

Daniel Moll, director La Mercè

“Estem molt contents perquè l’any passat no el vam poder fer a causa de la pluja i, després, ja no vam trobar una altra data. Fa dos anys, a causa de la pandèmia també el vam haver de fer de manera molt reduïda, i aquest any, per fi, l’hem pogut fer com cal. És la il·lusió de prepara-ho, la companyonia i la tradició que es va transmetent any rere any. Els nens ho viuen amb molta intensitat”, ha afegit el director.

Daniel Moll, director La Mercè

“Fent un tomb pel Pessebre Vivent de La Mercè sentireu que avancem per aquest advent, camí del Nadal”, ha detallat una de les organitzadores de l’esdeveniment, Montserrat Torras. Un gran decorat amb figures humanes representen les diferents escenes bíbliques del Naixement de Jesús.

Les famílies han pogut descobrir diferents espais com ara “la muntanya amb els focs dels pastors; el pou; el molí; els oficis; l’infern; la gran escola i el mercat de Betlem i la cova amb els àngels, els pastors i la Sagrada Família. I cap a Orient, Ses Majestats que van arribant acompanyats dels seus patges reials”, ha comentat Torras.

Montserrat Torras, organitzadora Pessebre Vivent

Torras també ha subratllat que molta gent fa possible aquest Pessebre Vivent de La Mercè, però especialment, a més de tots els figurants, “tot el grup d’alumnes de classe de 4t d’ESO, perquè amb el seu esforç son qui munten els decorats. I també “als alumnes de 3r d’ESO, perquè seran els que recolliran tots els decorats el dimecres dia 13 i tancaran portes fins l’any següent”.

Montserrat Torras, organitzadora Pessebre Vivent

A l’entrada del Pessebre Vivent s’han instal·lat unes guardioles solidàries en favor de La Marató de TV3, que enguany destina la recaptació a la investigació per millorar a l’estat de benestar físic, mental i social en relació a la sexualitat i la reproducció.