Més d’una vintena d’usuaris del Molí Fariner coneixen Reempresa com a opció d’autoocupació

132

Més d’una vintena d’usuaris del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner han assistit avui a la Jornada de dinamització Reempresa ‘Surt de l’atur comprant una empresa’. Una sessió informativa online per conèixer el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya com a possible opció d’autoocupació.

L’objectiu de la jornada ‘Surt de l’atur comprant una empresa’ ha estat donar a conèixer a persones en situació d’atur l’emprenedoria i la compra d’una empresa a través de Reempresa com a opció a l’ocupabilitat. En aquesta sessió, s’ha ajudat a identificar les habilitats emprenedores dels participants, i s’han mostrat els recursos disponibles per adquirir una empresa.

El Centre de Reempresa de Catalunya és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial: un mecanisme professional pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa d’altres, en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la. Reempresa és una iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació.

Més informació al web www.reempresa.org.