L’associació de comerciants de Nou Martorell organitza els dies 9 i 10 de juny la 13a Fira del Comerç al carrer i la 9a Fira Medieval, a la rambla de Les Bòbiles. Hi haurà parades comercials, exhibicions d’aus, gastronomia, motor i jocs infantils. Els visitants podran passejar-hi, de 10.00 a 22.00h.

El vicepresident de Nou Martorell, Toni Cruz, ha avançat que “la fira comptarà amb unes 120 carpes, 50 dels comerços associats i 70 dels medievals. A diferència d’altres anys, enguany hi haurà una oferta molt àmplia de jocs per la mainada amb inflables i dos carrousels antics”. Diumenge, a partir de les 11.00h, la fira comercial allotjarà la Festa del Medi Ambient, organitzada per l’Ajuntament de Martorell, amb tallers per a tota la família, esmorzar saludable i informació de la campanya ‘Juga Net, amb tu tots guanyem’.

Toni Cruz, vicepresident Nou Martorell

Cruz ha afirmat que aquesta “és la fira més important per als comerciants de Nou Martorell”, ja que aglutina unes 18.000 persones entre els dos dies. No es tracta d’una fira de liquidació d’estocs, sinó que els clients podran trobar productes de temporada amb alguns descomptes atractius per a anticipar-se a les rebaixes.

Toni Cruz, vicepresident Nou Martorell

Fira del Comerç Nou Martorell