Nova oferta formativa 2024 adreçada a persones emprenedores i empreses

580
Molí Empresa

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, junt amb la resta d’ajuntaments del Baix Llobregat Nord, fomenta el desenvolupament econòmic local a través de la formació de persones emprenedores i empreses. En aquest context, els diferents ajuntaments de la comarca, han programat un total de 19 accions per dur a terme de març a desembre de 2024.

Aquestes formacions, subvencionades per la Diputació de Barcelona en el marc del ‘Recull d’activitats de suport al teixit empresarial i dels serveis de transformació digital’, s’adrecen a persones emprenedores i a empreses -autònoms, professionals i responsables o tècnics d’empreses- i abasten una gran diversitat temàtica.

Les accions programades s’emmarquen en diferents itineraris formatius i línies de treball, com sessions informatives i sessions d’acompanyament per a persones emprenedores, tallers de consolidació i creixement d’empreses i dinàmiques de networking.

La tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, Carme Molés, detalla que estan “orientades a l’acompanyament en els processos que els emprenedors han d’anar passant per donar forma al seu projecte empresarial. Així mateix, per a que les empreses que ja estan al mercat puguin consolidar-se i créixer en la seva activitats econòmica”.

Carme Moles, tècnica Promoció Econòmica

“Són activitats consensuades amb el nostre teixit empresarial. Ens semblen molt encertades per posicionar-se en el mercat i tenir la possibilitat de fer-se més gran i abastar més clients. També tenen com a objectiu que la petita empresa o autònom que es beneficiï d’aquestes accions pugui ser més independent per a prendre decisions sobre el seu negoci”, diu Moles.

Inscripcions

Les accions formatives són gratuïtes, a l’alumne no li suposa cap cost, ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i pels ajuntaments participants. Les formacions es fan en modalitat presencial i teleformació, gestionades pels serveis de Promoció Econòmica dels municipis participants i es detalla en cada formació la plataforma de connexió.

Per realitzar les accions formatives és imprescindible inscripció prèvia omplint el formulari de l’activitat corresponent al web Molí Empresa o presencialment a cada servei de Promoció Econòmica dels diferents municipis participants.

Consulta les accions formatives