Obre l’Aula d’Estudis, operativa 15 hores seguides els set dies de la setmana

668
Aula d'Estudis

Aquest dilluns s’ha posat en marxa l’Aula d’Estudis a la Biblioteca Francesc Pujols. Els estudiants podran preparar treballs i exàmens de final de curs, des d’avui i fins al 21 de juny. Aquest cop, una de les principals novetats és l’aplicació d’un horari ininterromput durant 15 hores, que s’amplia fins a la mitjanit.

L’organització ha decidit que l’Aula estigui oberta els set dies de la setmana, de dilluns a diumenge, i també n’ha ampliat l’horari: si fins la darrera edició hi havia dos torns diaris, un de matí i un de tarda, ara estarà oberta tot el dia, de manera ininterrompuda, des de les 09.00 i fins a les 00.00h de la nit.

La tècnica de la Biblioteca Josefina Canals posa en valor l’ampliació de l’horari diari i també en número total de dies. “En aquesta ocasió disposarem d’una franja d’obertura extremadament llarga, de gairebé set setmanes consecutives”, ha destacat.

Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca Martorell

L’Aula d’Estudis facilita unes instal·lacions equipades amb WiFi, endolls per ordinadors portàtils i tauletes, mobiliari i il·luminació còmodes, i bona climatització. Un espai d’estudi, calma i tranquil·litat per a preparar exàmens, oposicions i màsters, entre d’altres. Es duu a terme dos cops l’any: just després de les vacances de Nadal i abans de les d’estiu.

En l’anterior ocasió, celebrada del 9 de gener al 10 de febrer, van fer ús de l’Aula 1.383 persones, suposant un increment en un 24% d’assistència respecte l’any 2020, el darrer cop que s’havia celebrat en circumstàncies similars. En aquesta edició, per a la preparació dels exàmens de final de curs s’espera superar els 1.676 estudiants d’ara fa un any.