Preinscripcions obertes per participar al taller ‘Música per a nadons’ de l’EMM

716
Música per a nadons

L’Escola Municipal de Música (EMM) de Martorell ha obert el període de preinscripció pel taller quadrimestral de Música per a nadons (de 9 mesos a 3 anys) fins al 6 de setembre. L’activitat començarà el 18 de setembre i clourà el 20 de desembre. Serà conduïda per la professora Anna Roig.

El taller consisteix en sessions de 45 minuts setmanals per gaudir de la música en família i compartir recursos que us podran servir per fer música amb els vostres nadons: cançons, jocs de falda, jocs de dits, experimentació amb objectes sonors, audicions, danses, i descoberta d’instruments.

Les sessions s’adrecen a infants de 9 mesos a 3 anys, dividits en grups per edats i acompanyats per un adult de referència. L’horari serà de 16.00 a 16.45h, els dilluns, dimarts o dimecres.

L’objectiu principal és oferir una bona estona guiada de jocs musicals compartits amb els vostres nadons, per tal d’iniciar-los en la sensibilització musical i obtenir recursos per a vincular-vos musicalment amb els vostres petits a casa en qualsevol moment.

El curs consta de 12 sessions i amb un preu de 28,69 euros tot el taller. Per formalitzar la preinscripció només cal que ompliu aquest formulari i des de l’EMM es posaran en contacte amb vosaltres.