Ot Espinal, Pol Rico, Xavier Garrido i Anna Arias guanyen el Concurs de Receptes Saludables de Martorell

2885
9è Concurs de Receptes Saludables
Guanyadors del 9è Concurs de Receptes Saludables

El 9è Concurs de Receptes Saludables, convocat per la regidoria de Salut de l’Ajuntament de Martorell, ja te guanyadors. Ot Espinal, Pol Rico, Xavier Garrido i Anna Arias han rebut, aquest migdia de diumenge, els respectius premis del certamen que fomenta  els hàbits saludables d’alimentació i de vida. En aquesta novena edició s’ha ampliat les categories per donar cabuda a nois i noies de segon de Batxillerat. L’entrega de premis s’ha fet coincidir amb la celebració del Daltabaix.

La convocatòria preveia fins a 5 premis, segons l’edat del concursant. Ot Espinal Martínez, alumne de P4 de l’escola Mercè Rodoreda, amb la recepta ‘Llit de lluç amb formatge’ ha guanyat en la categoria de P3 a P5 d’Educació Infantil. Pol Rico Parrilla, alumne de 2n de La Mercè, ha guanyat per ‘Amanida de gambes, ous de guatlla i fruits vermells’ en la categoria de 1r a 3r d’Educació Primària. La categoria de 4t a 6è d’Educació Primària l’ha guanyat Xavier Garrido Aguilera, de 6è del Juan Ramón Jiménez per ‘Conill a la vinagreta’. Tots tres han rebut com a premi, de mans de l’alcalde Xavier Fonollosa, un llibre infantil de cuina, uns estris de cuina i la publicació de la recepta al web municipal.

Pel que fa als més grans, la categoria especial La recepta de l’àvia –per a nois i noies de 1r a 4t d’ESO- en la que el premi és un dinar saludable patrocinat per Aqqua Restaurant, per a la unitat familiar, i la publicació de la recepta al web municipal, s’ha concedit a Anna Arias Ruiz, alumne de 4t d’ESO del Pompeu Fabra, per la recepta ‘Timbal d’arròs integral amb guacamole i remolatxa’. La categoria Cuinant sol, per a alumnes de 1r i 2n de Batxillerat, ha quedat deserta.

Podeu veure les receptes clicant en aquest enllaç 9è Concurs de Receptes Saludables

El jurat ha valorat aspectes com l’originalitat de la recepta, la presentació, la diversitat dels productes i el fet que siguin assequibles. El regidor de Salut i Gent Gran de l’Ajuntament de Martorell, Albert Fernández, explicava durant l’entrega de premis que “l’objectiu principal és fomentar hàbits saludables d’alimentació” i afegeix que “els concursants han presentat unes receptes molt originals i, com era d’esperar, saludables”.

Albert Fernández, regidor de Salut i Gent Gran

L’acte s’ha celebrat al Centre Cultural i ha comptat també amb l’assistència dels regidors de govern, Míriam Riera, Josep Casasayas i Lluís Amat.

Concurs de cartells del Daltabaix

També aquest migdia de diumenge, en el mateix acte, la regidoria de Joventut ha entregat el premi al guanyador del 2n Concurs de Cartells del Daltabaix. Es tracta del jove Guillem Navarro Guzmán que ha aconseguit material de dibuix per valor de 150 euros i el seu nom ha figurat en el programa del Daltabaix 2017.

2n Concurs de Cartells del Daltabaix
L’alcalde lliure el premi a Guillem Navarro Guzmán

La regidoria de Joventut ha organitzat una exposició amb tots els cartells que s’han presentat. Es poden veure a l’entrada del Centre Cultural. La idea del concurs era implicar els nois i noies en la participació de l’esdeveniment i que les seves creacions puguin tenir reconeixement.

2n Concurs de Cartells del Daltabaix
Cartell guanyador del 2n Concurs de Cartells del Daltabaix