Pere Teixiné aplega la festa de Torrent de Llops aquest cap de setmana

477
Festa Torrent de Llops

Continuen les celebracions de les festes dels barris de Martorell i aquest cap de setmana li arriba el torn a Torrent de Llops. L’associació veïnal ha cosit un programa amb actuacions, música, sopar popular, esport i jocs per a tota la família amb la plaça de Pere Teixiné com a epicentre.

Divendres, 12 de juliol, a les 20.00h, s’inaugurarà l’exposició de patchwork a la sala de l’associació de veïns, que restarà oberta al públic els tres dies de festa. Està organitzada per les dones del taller de costura de l’associació Torrent de Llops i Rodalies.

A les 20.30h, s’obrirà el servei de bar i planxa per poder fer un mos, i hi haurà l’activitat Total Body amb Rosa Giberga (porta’t aigua i tovallola per passar una bona estona). A les 20.45h, Ana Blanco i Manu oferiran una actuació musical i, a les 23.15h, actuació del DJ PartyBear, detalla la presidenta de l’associació de veïns, Marisol Solís.

Marisol Solís, presidenta AV Torrent i Rodalies

L’endemà dissabte, 13 de juliol, a les 9.00h, hi haurà torneig de futbol sala infantil (fins a 14 anys), i a les 10.30h, el taller de manualitats. Per la tarda, torneig de futbol sala de veterans i de la Fundació Arc de Sant Martí, a les 18.00h.

I a la nit, sevillanes i actuació de l’Espai Dansa, a les 21.15, i sopar popular de carmanyola, a les 21.15h. Cal reservar taula prèviament a l’associació de veïns. També hi haurà sorteig de regals donats per comerciants del barri. La jornada tancarà amb ball amenitzat per DJ PartyBear.

Marisol Solís, presidenta AV Torrent i Rodalies

Diumenge, 14 de juliol, serà el colofó de festa amb la 10a edició de la cursa infantil i la cursa inclusiva. A les 11.30h, activitats per a nens i nenes, i a les 20.00h, actuació del Mag Alexander Main i sorteig de regals dels comerciants del barri.