Places disponibles per al curs ‘Operacions bàsiques de restaurant i bar’

497

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell ha realitzat una sessió informativa del Certificat de Professionalitat (CP) ‘Operacions bàsiques de restaurant i bar’, emmarcat en la convocatòria de la Formació Ocupacional d’Àrees Prioritàries (FOAP 2022), subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

En aquesta sessió informativa s’han concretat els detalls i s’ha ampliat la informació relativa al curs, que “és previst comenci el proper 20 de febrer i acabi el 30 de juny”, apunta la tècnica de Promoció Econòmica, Carme Moles. “Les classes s’impartiran de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00h”, a les instal·lacions del Centre Cultural (plaça de Les Cultures s/n).

Aquest CP “és de nivell 1 i té una durada total de 330 hores distribuïdes de la següent manera: 210 hores teòriques, 40 hores de formació complementària i 80 hores de pràctiques professionals no laborals en empreses del sector”.

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica

El curs s’adreça a persones aturades i inscrites com a Demandants d’Ocupació No Ocupats (DONO) a l’Oficina de Treball del SOC (OTG) que, com a mínim, tinguin un nivell de certificat d’estudis o equivalent (saber llegir, escriure i fer comptes senzills).

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica

Els alumnes finalitzaran la formació assolint les competències professionals que els permetran treballar com a ajudant de cambrer, ajudant de bar, auxiliar de col·lectivitats i empleat de petit establiment de restauració. Duent a terme tasques com ara assistir en el servei als clients, preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpids, executar i aplicar operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d’aliments i begudes.

Informació i preinscripcions

Si esteu interessat en el CP ‘Operacions bàsiques de restaurant i bar’, encara hi ha places disponibles. Podeu adreçar-vos al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (camí del Riu s/n 08760 Martorell) de dilluns a divendres, entre les 10.00 i les 13.00h, per omplir el full de preinscripció i portar la documentació necessària. També podeu trucar al telèfon 93 775 31 01 o enviar un correu electrònic a moliempresa@martorell.cat o fer la preinscripció online a través d’aquest enllaç.