Places disponibles per apuntar-se al curs de manualitats i costura d’El Progrés

1202

El Centre Cultural i Recreatiu El Progrés ofereix una àmplia varietat de tallers de cant coral; ballet; sardanes; flamenc; salsa; manualitats i costura, amb més de 500 alumnes. Aquest darrer, encara disposa de places disponibles i l’entitat vol fer una crida a totes les persones que hi puguin estar interessades. El curs es va iniciar al setembre i durarà fins al mes de juny. Les classes s’imparteixen els dimarts o dimecres, de 15.30 a 18.30h.

Fa tres anys que Antonia Moreno condueix el curs de manualitats i costura d’El Progrés. En una sala habilitada a les instal·lacions de l’entitat, els alumnes aprenen patchwork, decoupage, pintura de llenç, fusta i figures, ganxet, iniciació a la costura per arreglar peces de roba, iniciació tifany i diverses tècniques de brodat a mà, com el punt de creu o amb bastidor, detalla la professora.

Antonia Moreno, professora curs manualitats El Progrés

Actualment, Moreno compta amb un grup, reduït però molt ben avingut, d’alumnes que aprenen a treure partit de peces de roba, complements i materials de decoració que tenen a casa per donar-los una segona vida. Cada alumne realitza coses diferents, allò que més li agrada, i la mestra els orienta i explica les tècniques creatives per customitzar-les.

Antonia Moreno, professora curs manualitats El Progrés

Les persones interessades poden inscriure’s al curs de manualitats i costura en qualsevol moment i durant el temps que ho desitgin. La quota mensual del taller és de 15 euros i s’exigeix que es facin socis d’El Progrés. En acabar, s’organitza una exposició amb les millors peces treballades.

Antonia Moreno, professora curs manualitats El Progrés

Per a més informació i inscripcions cal contactar amb El Progrés al telèfon 93 775 25 86, operatiu de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.00h, o presencialment al carrer del Mur, 64.