Pont del Diable suspèn el tradicional Mercat Solidari en favor de La Marató

229
17a Cuina i Mercat Solidatis AV Pont del Diable

L’associació de veïns de Pont del Diable ha decidit suspendre la celebració de la 18a Cuina i Mercat Solidaris en favor de La Marató de TV3, que s’havia de celebrar aquest proper diumenge, 20 de desembre. La junta de l’entitat vol evitar posar en risc els veïns i la resta de voluntaris que col·laboren en la causa, que sol generar concentració de persones.

Així doncs, l’activitat “no es podrà celebrar a causa de la situació sanitària actual”, segons explica el secretari de l’associació Isidre Ricart. Ell mateix argumenta que “volem evitar al màxim els moviments i les aglomeracions de persones. Ho fem pensant especialment en la gent gran del nostre barri que sempre ens ajuda i que ens dona suport en tots els actes, i en tots els voluntaris que mobilitzem en un dia tan especial”.

Isidre Ricart, secretari de l'AV Pont del Diable

La Cuina i Mercat Solidaris són ja tota una tradició al nucli antic de Martorell en un dels diumenges previs al Nadal i enguany assolia la majoria d’edat. En la darrera edició, de l’any passat, la cita va recaptar 2.138,30 euros. Va ser gràcies a les aportacions de plats cuinats i aliments a càrrec de particulars, comerços i empreses, que després la junta va repartir en carmanyoles individuals per posar-les a la venda. També es van cuinar paelles per a fer-ne racions, i es va organitzar un basar-tómbola amb tot tipus de productes donats.

Des de la junta de l’associació es lamenta haver hagut de prendre aquesta decisió, i s’anima a tots els veïns i col·laboradors de l’activitat “a contribuir directament a aquesta causa fantàstica que és La Marató fent els seus donatius”. Alhora, es confia que “al 2021, amb les vacunes que estan a punt d’arribar, la situació millori i puguem tornar a organitzar actes per Sant Joan, si tot va bé”.

Isidre Ricart, secretari de l'AV Pont del Diable

Les donacions a La Marató de Televisió de Catalunya, enguany dedicada a la investigació i lluita contra la COVID-19, es poden fer per diverses vies. De manera directa, trucant al telèfon 900 21 50 50, a través d’Internet a la pàgina web, amb el sistema Bizum, mitjançant transferència bancària o bé als caixers automàtics de CaixaBank.