Promoció Econòmica comença un curs de formació en creació de pàgines web per a aturats

740

15 persones han iniciat el curs de Formació Ocupacional ‘Confecció i publicació de pàgines web’ per a persones a l’atur, que es durà a terme de dilluns a divendres, de 15.00 a 20.00h, fins al mes de juliol a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa de Martorell.

Aquesta formació pertany a un certificat de professionalitat de nivell 2 i està subvencionada pel SOC en el marc de la convocatòria d’accions de formació d’oferta adreçades prioritàriament a persones desocupades per a l’any 2016 (FOAP 2016).

L’objectiu és la millora de la formació professional de les persones participants per tal de facilitar la seva incorporació laboral, capacitant-les amb els coneixements i competències necessaris per portar a terme tasques de construcció, desenvolupament i manteniment de pàgines web de forma eficient i professional.

El certificat de professionalitat ‘Confecció i publicació de pàgines web’ té una durada de 580 hores, dividides en cinc mòduls: construcció de pàgines web (210 h), integració de components de programari de pàgines web (180 h), publicació de pàgines web (90 h), formació complementària (inserció laboral, sensibilització mediambiental i prevenció de riscos laborals) (20 h) i mòdul de pràctiques professionals no laborals (80 h).

El curs té per objectiu que els alumnes aprenguin a crear i publicar pàgines web que integrin textos, imatges i altres elements, utilitzant llenguatges de marques i editors apropiats, i a realitzar els procediments d’instal·lació i verificació d’aquestes pàgines en el servidor corresponent.

Aquesta formació capacita a qualsevol persona a desenvolupar i mantenir pàgines web, mitjançant les eines disponibles de disseny i programació, es creen i administren pàgines web que integrin textos, imatges i altres elements multimèdia, respectant els estàndards d’ús.

Un cop finalitzi el curs, els alumnes obtindran el certificat de professionalitat de nivell 2, que els capacitarà per ocupar llocs de treball relacionats amb el desenvolupament i el manteniment de pàgines web.

Programa de Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP 2016)
El programa de Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP) té com a finalitat oferir a persones treballadores, prioritàriament desocupades, una formació ajustada a les necessitats del mercat laboral i afavorir així la productivitat i la competitivitat de les empreses, així com la qualificació i la promoció de les persones treballadores de l’àmbit territorial català.

A banda dels cursos iniciats de certificat de professionalitat ‘Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials’ (470 hores) , el certificat de professionalitat ‘Gestió administrativa i finançera del comerç internacional’ (680 hores) i el certificat de professionalitat ‘Confecció i publicació de pàgines web’ (580 hores), es duran a terme dos cursos certificats de professionalitat més en les properes setmanes en els que encara queden places disponibles: el Certificat de professionalitat ‘Activitats auxiliars de comerç’ (290 hores) i el certificat de professionalitat ‘Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals’ (250 hores).

El proper dia 21 de febrer a les 10.30h es realitzarà la sessió informativa pel curs el certificat de professionalitat ‘Activitats auxiliars de comerç’.

Informació i preinscripcions
Per poder participar en el procés de selecció dels diferents cursos encara disponibles cal omplir el formulari de preinscripció online, o adreçar-se a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa (Camí del Riu s/n 08760 Martorell Tel. 93 775 31 01 moliempresa@martorell.cat ) qualsevol dia de dilluns a divendres, entre les 10.00 i les 13.30h.