Quatre ferits, entre ells dos mossos, en xocar tres vehicles a Martorell

1591

Quatre persones han resultat ferides, entre les quals dos agents dels Mossos d’Esquadra, que pateixen lesions lleus, en envestir un microbús el vehicle policial, que estava aturat al carril dret de l’N- II a Martorell després de tenir una avaria, contra els quals després ha xocat un camió.

L’accident va tenir lloc a les 00.00h d’ahir a l’N-IIa, a l’altura de Martorell, quan un vehicle dels Mossos va patir una avaria i va quedar aturat al carril dret de la via. Un microbús va envestir el cotxe dels Mossos d’Esquadra i posteriorment un camió va xocar contra el microbús.

A causa de l’accident, els dos mossos van ser evacuats a una mútua a Sant Cugat de Vallès on els van atendre per policontusions lleus. Els dos agents, que després d’un reconeixement mèdic van poder abandonar el centre hospitalari, estan ara de baixa, segons les fonts.

Per la seva banda, el conductor del microbús va patir un traumatisme cranioencefàlic, encara que no va perdre la consciència, mentre que el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar a l’Hospital de Martorell una passatgera que presentava lesions lleus.