Ràdio Martorell emet dijous el debat electoral amb els candidats a l’Alcaldia

1309

Ràdio Martorell 91.2 FM organitza dijous 25 de maig, de 18.00 a 20.00h, en directe des de la Sala de Plens de l’Ajuntament, un debat electoral amb els candidats que es presenten a les eleccions municipals a Martorell del proper 28 de maig de 2023.

El debat queda circumscrit als caps de llista de les diferents formacions: Xavier Fonollosa (Junts per Martorell), Javier González (Partit dels Socialistes de Catalunya), Laura Ruiz (Movem Martorell), Soulimane Messaoudi (Esquerra Republicana de Martorell), Juan José Pérez (Ciutadans), Núria Rubió (Partit Popular) i Rafael González (VOX).

Els blocs proposats en què es dividirà el debat electoral són: Balanç de la legislatura anterior (valoració de l’acció de govern, així com de la tasca desenvolupada des de l’oposició); Model territorial i via pública (urbanisme, via pública, habitatge, mobilitat i model de ciutat); Política social i econòmica (polítiques socials i model de desenvolupament econòmic) i Demanar el vot.

Les diferents formacions polítiques han estat informades, prèviament, dels blocs temàtics i el temps estipulat per a cada torn de paraula. En finalitzar els blocs, s’obrirà un torn de debat obert, moderat pels periodistes de l’emissora municipal.

El debat es tornarà a emetre en diferit divendres 26 de maig, d’11.00 a 13.00h, a Ràdio Martorell, es publicarà a la secció de podcast’s destacats del web martorelldigital.cat i es compartirà a les xarxes socials de l’Ajuntament.