Ràdio Martorell 91.2 FM viatjarà a Guardo (Palència) i retransmetrà el partit de tornada de la segona fase d’ascens a Segona Divisió de futbol sala. Després de narrar les victòries contra el filial de l’Industrias Santa Coloma i contra el Guardo FS, viurà en directe la tornada a la pista palentina, on el Sala5 Martorell defensarà el resultat de l’anada (7-3).

L’expedició martorellenca sortirà divendres a la tarda en autocar fins a la localitat palentina, on hi arribarà amb tot l’equip al complet, l’staff tècnic, membres de la junta directiva i alguns acompanyants de l’equip, així com cap d’Esports de l’emissora municipal, Maria Cerezuela.

El partit començarà, a les 18.00h, mentre que la retransmissió s’iniciarà uns minuts abans per conèixer els detalls del partit, la resta d’eliminatòria i explicar les possibilitats de cada equip d’assolir la següent ronda del playoff.

El Sala5 Martorell va imposar-se a l’anada i  tractant-se d’una eliminatòria a anada i tornada, podria fins i tot empatar o perdre de menys de quatre gols per arribar a la fase decisiva de l’ascens. En cas d’obtenir el mateix resultat que a l’anada, el partit anirà a la pròrroga, en dues parts de tres minuts cadascuna, i si persistís l’empat, valdrien els coeficients de cada equip. Aquesta és una xifra que s’obté dels resultats de la lliga regular de cada equip i els palentins han aconseguit uns guarismes més alts que els martorellencs.

Podran seguir la retransmissió en directe a l’streaming de l’emissora al web martorelldigital.cat. Un cop finalitzat el partit, tindran l’oportunitat de recuperar-la i descarregar-la posteriorment. A més, podran seguir el viatge de l’equip, l’arribada i l’estada a Guardo de l’equip a través dels perfils a les xarxes socials de l’Ajuntament de Martorell.