Restriccions i talls viaris des de dimarts i fins el dia 19 per la Festa Major

1112
Obres al carrer de Sant Josep
Obres al carrer de Sant Josep

La Policia Local de Martorell informa de l’aplicació d’un seguit de restriccions de trànsit que es duran a terme des d’aquest dimarts 9 al 19 d’agost, abans, durant i després de la celebració de la Festa Major. Els actes preparatoris i de desplegament de la festa faran necessari restringir el trànsit rodat en un seguit de carrers de la població. La principal incidència serà al carrer de Josep Vilar, seu dels concerts de nit.

El tall més perllongat en el temps serà en aquest carrer de Josep Vilar. Des de les 06.00h del 9 d’agost i fins el dia 19, es tallarà el trànsit en aquesta via per muntar i desmuntar el gran escenari en el que tindran lloc els concerts durant tres nits.

Ruth Benavent, Caporal de la Policia Local de Martorell, comenta que per accedir al barri de Can Cases caldrà fer-ho des del carrer Comte de Llobregat i l’avinguda de Can Cases. Afegeix que “no es podrà estacionar al carrer de Josep Vilar en el tram comprès entre la plaça de Frederic Duran i fins el Pavelló de Can Cases”, però aclareix que “al pàrquing públic del Pavelló sí que es podrà estacionar”.

Ruth Benavent, Caporal de la Policia Local

Altres vies també resultaran afectades. El 13 d’agost serà el torn de La Vila. Des de les 17:30h es tallarà el trànsit als carrers de Lloselles; Pere Puig; Passeig del Quarter; Plaça de la Vila; Francesc Santacana i Plaça de l’Església.

El diumenge 14 es tallarà la circulació del carrer Corbera de Llobregat. A la nit, a partir de les 21.30h, s’intervindrà a causa de la celebració d’un correfoc nocturn “als carrers de Joan Cererols; Mestre Lluís Millet; Francesc Pujols; Eusebi Planas; Enric Granados; Compositor Vives i darrer tram de Pep Ventura per accedir a la Plaça de Frederic Duran”, així com el darrer tram del carrer de Francesc Riera per accedir a la Plaça de Frederic Duran.

Ruth Benavent, Caporal de la Policia Local

El dilluns 15 d’agost, a partir de les 09:00h, es tallarà el trànsit al carrer Independència. En paral·lel, es tallarà el trànsit als carrers de Corbera de Llobregat i al carrer d’Esparreguera, en el tram comprès entre l’avinguda de Castellví de Rosanes i el carrer del Doctor Trueta. L’accés dels veïns al carrer Gelida es farà pel tram lateral del davant de la Llar d’Infants Les Torretes, en sentit contrari de circulació a l’habitual. La sortida es farà pel carrer de Sant Andreu de la Barca.

Ruth Benavent, Caporal de la Policia Local

I el 16 d’agost es reservarà una part de l’aparcament de la Creu Roja -al costat del passeig del mateix nom- per instal·lar l’escenari del muntatge del Col·lectiu TQM.

Des de la Policia Local s’especifica que els carrers afectats restaran tallats fins la finalització dels actes que en motiven les restriccions. De la seva banda, els vehicles de transport públic hauran de modificar la seva ruta els dies i franges horàries especificats.

Accés alternatiu a l’Hospital el dilluns 15 d’agost

Durant la realització de l’acte que afecta el carrer d’Esparreguera i a la plaça de les Cultures previst pel dia 15 d’agost, l’accés a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell es farà per la plaça dels Països Catalans, el carrer d’Ausiàs March, l’avinguda del Camí Fondo; el carrer del Pintor Sert; la plaça de la Rosa dels Vents; l’avinguda de Fèlix Duran i Canyameres i la de les Mancomunitats Comarcals.

De totes maneres, Benavent comenta que “els veïns i el transport públic estan avisats es posarà senyalització per a que tothom qui entri des de la carretera B-224 pugui direccionar-se cap a l’Hospital”.

Ruth Benavent, Caporal de la Policia Local

La Policia Local informa la ciutadania a partir de la senyalització en les zones de prohibició d’estacionament; posant avisos durant els dies previs als vehicles que hi estan estacionats per a que els retirin de la zona afectada i informant els veïns de cada sector afectat mitjançant la col·locació de cartells d’avís amb informació i horaris, a les entrades de guals.