Ricard Pujol guanya el duel martorellenc de la Copa Catalunya i fa història amb la UE Cornellà

1486
Ricard Pujol (FCF)
Ricard Pujol (FCF)

La Copa Catalunya de futbol va tenir dos protagonistes martorellencs en la semifinal que es va disputar ahir al Nou Municipal de Cornellà. Ricard Pujol, integrant de la UE Cornellà, i Salva Ferrer, jugador de la Pobla de Mafumet i convocat amb el Nàstic de Tarragona, van veure’s les cares en el partit previ a la final d’aquesta competició. Els cornellanencs van guanyar la semifinal (3-1) i seran a la final de la copa.

En la primera meitat, la igualtat va marcar els primers compassos. Enric Gallego va fer els primers dels cornellanencs des d’un servei de cantonada. Juan Muñiz, el capità dels tarragonins, va fer l’empat abans del descans. A la represa, Ricard Pujol va avançar de nou els cornellanencs, quan passaven 15 minuts de la segona meitat. Edgar faria el definitiu 3 a 1 a un quart d’hora del xiulet final i va donar el bitllet a la final de la Copa Catalunya als verds.

La UE Cornellà es classifica, d’aquesta manera, per primer cop per a la final de la Copa Catalunya, amb el martorellenc Ricard Pujol com un dels jugadors que ha aconseguit aquesta fita. El Nàstic de Tarragona, de la seva banda, posa punt i final a aquesta competició, de la qual n’era el vigent campió.