Rock, funk, disco i pop amb els combos de l’Escola de Música al Petit PAS

669
Festa del Roser. Martorell a les fosques. Concert de combos de l'Escola Municipal de Música

Quatre dels 11 combos de música moderna que formen els alumnes de l’Escola de Música de Martorell (EMM), actuaran aquest dissabte 8 de juliol al Petit PAS (Pont a les Arts Sonores). Els grups 4 Rockers, Coffee Time, The Queentet i el Combo de Veus, oferiran diverses actuacions, a l’emblemàtic escenari del pont del Diable, a les 20.00h.

Es tractarà d’una mostra d’aquests quatre combos on el públic podrà sentir diferents estils musicals com són el rock, el pop o el funk disco, entre d’altres. El cap d’Estudis de l’Escola de Música de Martorell, Eloi López, ha explicat que “aquesta és la tercera vegada que l’EMM participa al PAS. Per a nosaltres és una sort formar part de la programació i de l’escenari d’aquest festival. Aquest any, actuaran quatre combos de música moderna que hi ha a l’EMM, que presentaran propostes molt variades. En total, hi participaran uns 26 músics que podran compartir la seva música amb tots vosaltres”.

Eloi López, cap d'Estudis de l'Escola de Música de Martorell

Els alumnes de l’EMM podran mostrar al públic l’aprenentatge dut a terme durant el curs, i tenir un espai escènic al municipi. “A nosaltres, com a escola, ens interessa molt que els alumnes formin part de festivitats diverses que incideixin en el municipi. Aquest curs hem participat en el festival de poesia Divers, al Daltabaix o a la Festa de l’Hoquei, sempre intentant que l’alumnat sigui el centre i pugui exposar-se com a músic”, ha expressat.

Eloi López, cap d'Estudis de l'Escola de Música de Martorell

El cap d’Estudis, a més, convida a tothom a assistir com a públic a aquest festival tan emblemàtic de Martorell, per poder gaudir de l’actuació que ofereix l’alumnat.