Rosanes tancarà aquest cap de setmana el cicle anual de festes de barri

693
Festes del Barri de Rosanes
Festes del Barri de Rosanes

El barri de Rosanes, al nucli antic de Martorell, tanca el calendari anual de festes de les associacions veïnals. Els actes se celebraran aquest cap de setmana del 16 i 17 de setembre, en l’indret habitual: la plaça del 25 de Setembre. En destaca el pregó, els sopars de germanor, les activitats familiars i la música, que en seran protagonistes els dos dies.

La programació es posarà en marxa aquest dissabte amb jocs tradicionals a partir de les 18.00h, una gelatada a les 19.00h i el pregó, que pronunciarà el recentment nomenat delegat del Govern a Madrid i ex diputat al Congrés Joan Capdevila, a les 20.30h.

Tot seguit, cap a les 20.45h, es podrà escoltar “la traca d’inici de festes i el sopar al carrer. Tothom quin vulgui venir ho podrà fer, perquè haurem muntat unes taules al carrer Unió, i cadascú haurà de portar-se el sopar de casa. Després, hi haurà un concurs de karaoke molt divertit, i DJ Rosanes respondrà a les peticions dels assistents per fer que tothom balli i s’ho passi bé fins ben entrada la matinada” detalla el president de l’Associació de Veïns del Barri Rosanes, Xavi Folqué.

Xavi Folqué, president de l'AV del Barri Rosanes

L’associació veïnal posarà a disposició un servei de bar a preus populars, i obsequiarà els comensals amb cava.

Diumenge al matí hi haurà un esmorzar de batut de cacau i melindros (10.30h),”un inflable i jocs infantils a partir de les 11.00h i el concert de la Coral Barri Rosanes a les 12.30h, que ens ajudarà a amenitzar el vermut rosanenc que farem a continuació, a les 13.00h”.

Xavi Folqué, president de l'AV del Barri Rosanes

Pel que fa a la tarda de diumenge, s’ha previst un taller de dansa i l’espectacle Baila descalza a les 18.30h, una botifarrada a preus populars a les 20.00h i “una sessió de cinema a la fresca, amb la projecció de la pel·lícula Elemental, de Disney Pixar, a partir de les 21.00h. Durant la projecció, repartirem crispetes entre els assistents”, diu Folqué.

Xavi Folqué, president de l'AV del Barri Rosanes

Excepte la botifarrada, totes les activitats seran gratuïtes. El president de l’associació veïnal engresca els martorellencs a apropar-se a gaudir de la darrera festa de barri d’enguany.