El Cementiri Municipal de Martorell inicia l’horari especial de Tots Sants perquè els familiars puguin visitar seus difunts. El recinte estarà obert del 28 d’octubre a l’1 de novembre, de 9.00 a 18.00h, ininterrompudament. Per tal de facilitar els desplaçaments, l’Ajuntament habilita un servei especial d’autobús gratuït.

Els dies festius, diumenge 30 d’octubre i dimarts 1 de novembre, es realitzarà una ampliació del servei de la línia L1 (sense recorregut a la SEAT), entrant al Cementiri des de Portal Anoia ,des de les 9.00 i fins a les 19.00h (darrera sortida a les 18.00h).

A la parada del carrer Revall, es desviarà cap al Cementiri i tornarà pel portal d’Anoia fins a la parada de Pomfusa a l’avinguda de Montserrat, continuant amb el recorregut habitual. Al portal d’Anoia hi haurà una parada provisional per aquells viatgers que vagin a La Vila i no vulguin fer tota la volta.

El dilluns feiner 31 d’octubre, com que ja circulen les línies urbanes L1 i L2, s’habilita un servei llançadora entre el Cementiri i la rotonda de la Policia Local, per tal de tenir connexió a Martorell Central amb les línies urbanes amb les mateixes parades i tres sortides cada hora (a 10’, 30’, 50’ de cada hora) per garantir aquesta connexió. Aquest servei serà des de les 9.00 i fins a les 19.00h (darrera sortida a les 18.50h).

Recorregut servei bus Dilluns 31 octubre 

Recorregut servei bus Diumenge 30 octubre i Dimarts 1 novembre