Se suspèn la Festa de Cap d’Any i el Bosc Màgic de la Infància

903
Concert Lágrimas de Sangre. Foto: Grisphoto
Concert Lágrimas de Sangre. Foto: Grisphoto

Degut a les noves mesures restrictives pendents d’aprovació anunciades per la Generalitat per tal de frenar la variant òmicron, l’Ajuntament de Martorell ha decidit anul·lar la Festa de Cap d’Any, prevista pel 31 de desembre a la Nau 2 de Ca n’Oliveres. També se suspèn el Bosc Màgic de la Infància, que havia de celebrar-se del 23 de desembre al 9 de gener a la plaça de Les Cultures.

L’avanç de la pandèmia ha fet que la Generalitat proposi noves mesures de control de la pandèmia, que entrarien en vigor la matinada de dijous a divendres. L’oci nocturn tornaria a tancar, i es restringirien els aforaments a la restauració (50% a l’interior). A la cultura, el comerç, els gimnasos i l’esport federat, l’aforament quedaria limitat al 70%.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Martorell ha convingut anul·lar la Festa de Cap d’Any ‘Dancing Raïms’ programada pel 31 de desembre, a les 01.00h, a la Nau 2 de Ca n’Oliveres, amb les actuacions de Qüins, DJ Pàmpool i Muerta Sánchez.

Tampoc no es podrà duu a terme el Bosc Màgic de la Infància a la plaça de Les Cultures, destinat a nens i nenes de 0 a 12 anys. Una fira amb activitats educatives i lúdiques adaptades a cada edat, amb tallers, jocs, elements d’experimentació i descoberta.

“No podrem fer el Bosc Màgic perquè es feia en una carpa tancada. Ens sap greu perquè ho teníem tot muntat. Es tractava d’un petit parc de la infància perquè tots els nens i nenes gaudissin aquests dies de vacances amb les seves famílies. Tampoc no podrem celebrar la Festa de Cap d’Any perquè es prohibeix l’oci nocturn i hi ha confinament entre les 01.00h a 06.00h”, ha lamentat l’alcalde Xavier Fonollosa.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

“Les mesures són necessàries perquè aquest virus té la capacitat de sorprendre’ns constantment, de revifar quan ens pensem que li tenim el peu al coll”. “Estem veient que quan arriba el fred el virus es troba més còmode i es transmet amb més facilitat. El virus va mutant amb variants que assimilen millor l’hoste i guanya capacitat de transmissibilitat”, ha explicat.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

La programació de La Màgia del Nadal queda condicionada a la situació sanitària i a la normativa vigent en matèria de salut pública. No es descarta que altres activitats previstes també acabin suspeses. Ampliarem la informació.