SEAT contractarà 115 nous empleats per donar resposta a l’augment de la producció a la planta de Martorell

2845
SEAT

L’automobilística SEAT contractarà 115 treballadors, que disposen ara d’un contracte amb una empresa de treball temporal i que a partir del 5 de febrer formaran part de l’empresa amb un contracte indefinit. La incorporació d’aquests empleats se suma als 150 que es van unir a l’empresa el passat 8 de gener i reforçarà principalment la línia de producció de l’Ibiza i Arona, tots dos fabricats sobre la plataforma MQB A0 del Grup Volkswagen, que SEAT va estrenar el 2017. Per respondre a l’increment en la producció, SEAT també establirà torns addicionals en cap de setmana durant aquest any. Així, la línia 2 (SEAT León) treballarà els dissabtes, 27 de gener, 10 i 17 de febrer.

Amb la incorporació de 115 empleats amb contracte indefinit, l’empresa manté el compromís amb els sindicats majoritaris de sumar a la plantilla de SEAT a tots els professionals necessaris per assolir els volums de producció previstos. Aquest any han generat 265 nous llocs de treball indefinits i no descarten contractar més personal si les necessitats de producció ho requereixen.

Aquestes contractacions perllonguen l’increment de la plantilla de SEAT en els últims anys. El 2017, el nombre de professionals del Grup SEAT va augmentar en 185 treballadors. A més, SEAT també va incorporar l’any passat a 75 joves que van iniciar els seus estudis a l’Escola d’Aprenents. Des de 2015, la companyia ha incrementat el nombre de professionals en 470 persones i al tancament del 2017 la plantilla del Grup SEAT comptava amb un total de 14.672 empleats directes.