SEAT contractarà 250 treballadors més per respondre l’augment de la producció a Martorell

2660
SEAT
SEAT

Seat contractarà 250 treballadors més a la seva planta de Martorell per donar resposta a l’increment de la producció fruit de l’èxit de vendes de l’Ibiza, l’Arona i el León. D’aquests nous empleats, 98 disposen actualment de contracte temporal amb Seat i els 152 restants amb una empresa de treball temporal. A partir de l’1 de juny, tots ells formaran part de la companyia amb contracte indefinit. Amb aquestes noves incorporacions, l’automobilística catalana sumarà 515 nous contractes indefinits en el que portem de 2018.

El vicepresident de Recursos Humans de Seat, Xavier Ros, ha dit sentir-se “orgullós” de que els excel·lents resultats de la companyia “es tradueixin en més oportunitats per generar ocupació de qualitat”.

Les bones xifres de vendes de l’Ibiza, l’Arona i el León i la fabricació de l’Audi Q3, que a la segona meitat de l’any serà substituït per l’Audi A1, han portat la factoria de Seat a Martorell a produir al 95% de la seva capacitat. En el primer trimestre de 2018 la producció ha crescut un 12,3% respecte el mateix període de l’any anterior fins assolir els 132.804 vehicles fabricats, 2.300 diaris.