SEAT guanya el premi a la millor solució de realitat virtual per a empreses als VR Awards

999
Foto: SEAT

SEAT S.A. ha triomfat als VR Awards d’enguany, en aconseguir el premi a la millor solució de realitat virtual (VR) per a empreses, gràcies a la seva tecnologia Immersive Design Check (IMDCH), que li ha permès imposar-se davant altres deu finalistes. El premi a la Solució Empresarial VR de l’Any és un reconeixement als projectes que satisfan les necessitats de les empreses, escoles, grups d’usuaris basats en interessos comuns, clubs, organitzacions benèfiques i governs.

El guardó que ha obtingut SEAT S.A. referma la voluntat de la companyia d’integrar els sistemes més avançats per assegurar que els vehicles que desenvolupa compleixen els requisits més exigents. La tecnologia Immersive Design Check (IMDCH) és una eina basada en un model físic, que permet als usuaris interactuar amb ell com ho farien amb un model real, però aprofitant les possibilitats que ofereix el món virtual, com per exemple comparar diferents versions d’un cotxe de manera fàcil i ràpida.

L’eliminació progressiva de prototips físics està facilitant l’ús d’altres eines per a la presa de decisions durant el desenvolupament dels projectes. En aquest sentit, Immersive Design Check planteja un model híbrid entre el món físic i el virtual, que permet realitzar validacions físiques mentre es mostra una àmplia gamma d’alternatives en el món virtual. La combinació de totes dues realitats aporta major confiança i maduresa al projecte en aquelles fases inicials en les quals es produeixen canvis molt ràpids.

“El premi a la Solució Empresarial VR de l’Any subratlla la determinació de SEAT d’utilitzar totes les eines disponibles per a produir els millors vehicles, capaços de complir amb tots els criteris i estàndards que fixem en l’empresa”, diu Dr. Werner Tietz, vicepresident de R+D de SEAT. “Immersive Design Check és un gran exemple i, gràcies a aquest premi, queda demostrada la importància de les noves tecnologies en els programes de desenvolupament de vehicles”.

Els VR Awards reconeixen i celebren els avanços tecnològics més destacats en el camp de la realitat virtual. Cada any presenten als actors més influents del món en tecnologia immersiva i premien els seus projectes més destacats.