SEAT ha tornat a ser reconeguda amb el certificat Top Employer

767
Top Employer
Top Employer

La companyia ha obtingut, per quart any consecutiu, aquest segell que avalua a nivell mundial a les empreses que ofereixen millors condicions de treball. La distinció Top Employer 2018 acredita a la marca com una de les millors companyies per treballar i que promou el desenvolupament personal i professional dels seus empleats. SEAT és l’únic fabricant de vehicles del país acreditat amb aquest reconeixement.

L’anàlisi internacional dut a terme anualment per Top Employers Institute, analitza de manera detallada més de 600 pràctiques en diversos camps com l’estratègia de talent, la planificació de plantilla, l’aprenentatge i desenvolupament, la gestió de carrera i successió o la compensació i beneficis , entre d’altres. Les empreses participants en el procés de certificació han de superar un exigent procés analític i assolir els nivells requerits. El procés ha validat un any més les excel·lents condicions de SEAT i amb una puntuació superior a edicions anteriors, segons apunta l’organització.

Per a Xavier Ros, vicepresident de Recursos Humans de SEAT, “la renovació d’aquesta distinció és un premi a la tasca diària que realitzem a la companyia, els nostres empleats són el motor de SEAT i per això seguirem treballant en la recerca del seu benestar”. A més, Ros ha volgut destacar que “els milers de treballadors que en cada jornada mostren una dedicació absoluta són els que fan gran a aquesta empresa i per això busquem les millors condicions de treball”. Amb una plantilla que ja arriba als 14.672 treballadors, SEAT és el major ocupador del sector a Espanya.

La companyia va invertir el 2017 en formació un total de 17 milions d’euros, demostrant la importància que té aquest aspecte per a l’empresa. Iniciatives com l’Escola d’Aprenents de SEAT, l’única escola corporativa que porta més de 60 anys formant professionals, són un exemple de l’aposta per la formació i la generació d’ocupació. A SEAT el 97% dels treballadors disposa de contracte indefinit. El 21% del total de la plantilla està formada per dones i el 25% per Millenials. Un 34% dels empleats s’acull a la flexibilitat horària.

SEAT compta amb un programa de formació amb el qual pretén donar a conèixer què significa realment el concepte Indústria 4.0 i la importància de la formació contínua com a eix central de la coneguda com a quarta revolució industrial. Els assistents interactuen amb algunes de les eines i tecnologies que seran habituals d’aquí a uns anys en els processos productius i amb les que ja estan sent integrades, com ara els robots col·laboratius, 125 vehicles guiats automàticament.