SEAT reprèn aquesta tarda la producció de la línia 3, que fabrica l’Audi A1

1310

SEAT reprendrà aquesta tarda la producció de la línia de muntatge 3, que fabrica l’Audi A1, i tornarà a avaluar quan pot reprendre’s la producció de la línia 2, que fabrica el model León. La producció d’aquestes dues línies porta parada gairebé dues setmanes a causa de l’incendi que va patir a les seves instal·lacions el proveïdor Faurecia, fabricador de quadres de comandament. La falta de subministraments també va afectar la línia 1, que fabrica els models Ibiza i Arona, però aquesta es va poder posar en marxa fa una setmana.

Els responsables de l’automobilística s’han reunit aquest matí i han decidit posar en marxa aquesta mateixa tarda la producció de la línia 3 amb els volums habituals i amb total normalitat, segons informa l’agència EFE. Aquesta tarda es tornaran a reunir per a avaluar si la producció de la línia 2 pot reprendre’s al matí. Des que es produís l’incendi a Faurecia, SEAT ha deixat de fabricar 14.100 cotxes.

Per fer front a la caiguda de la producció derivada de l’aturada de la planta de Martorell, la direcció de SEAT va acceptar la proposta del comitè que la plantilla treballi els dies 18, 19 i 20 de desembre -considerats festius a SEAT-, a més d’obrir la fàbrica tres dissabtes de gener al matí.