Teatre infantil amb el muntatge ‘Un vestit nou per a l’emperador’ aquest diumenge a la tarda

485
'Un vestit nou per a l'emperador'

Aquest diumenge, 5 de març, torna la cita mensual amb els espectacles de teatre infantil i juvenil de La Xarxa. Un vestit nou per a l’emperador és el nom de la proposta que portarà a escena la companyia La Pera Llimonera, a la Nau 2 de Ca n’Oliveres, a les 18.00h. El muntatge dura 60 minuts, el protagonitzen Sergi Casanovas i Pere Romagosa sota la direcció de Pep Vila i Toni Albà i és recomanat per a infants a partir de 5 anys.

“A vegades, les històries dels contes són de mentida, però mentides que expliquen moltes veritats” és el subtítol d’aquest muntatge, la més divertida i esbojarrada versió d’un dels clàssics més actuals de Hans Christian Andersen. El repte serà “despullar” un actor i posar damunt de l’escenari la hipocresia de la nostra societat i la mentida, contraposant-hi la sinceritat de la infantesa.

Sa Majestat l’Emperador, tot i tenir un armari ple a vessar, no està mai content amb el vestits que porta. Per satisfer-lo, el seu conseller fa una crida a tots els sastres i modistes de l’Imperi per presentar els seus dissenys a canvi d’una gran recompensa. Aquest vestit haurà de ser diferent, únic, fantàstic, i meravellós. La notícia arriba a dos talentosos sastres estrangers capaços de confeccionar vestits amb propietats tan extraordinàries que mai ningú s’ha arribat a imaginar. Cristina Ramírez, responsable de comunicació de La Xarxa, en parla:

Cristina Ramírez, responsable de comunicació de La Xarxa

La companyia és La Pera Llimonera, que té una dilatada trajectòria, ja que des de 1993 crea espectacles que sorprenen al públic -nens i nenes, joves i adults- pel seu treball creatiu i estètic. Ells mateixos descriuen que les seves creacions teatrals neixen de l’observació de realitats que recreen des de la consciència, la diversitat i l’humor. Petites històries inventades en la imaginació, a través de les que l’espectador podrà viatjar al món de les pròpies emocions i sentiments.

El preu de l’entrada d’aquesta obra serà de 12 euros per a adults, 6 per als menors de 12 anys i gratuït per als menors de 3 anys. Aquest espectacle, però, s’inclou dintre de l’abonament gratuït que ofereix La Xarxa de Teatre Infantil i Juvenil de Martorell, amb el suport de l’Ajuntament de Martorell, per a tots els alumnes de Primària de les escoles de Martorell i un adult acompanyant.

Cristina Ramírez, responsable de comunicació de La Xarxa

L’abonament i les entrades es poden aconseguir al web laxarxamartorell.cat i a entrades.martorell.cat.