Torna el Concurs de Fotografia de Muntanya de l’AEM, que arriba als 25 anys d’existència

913
Concurs Fotografia Muntanya
Concurs Fotografia Muntanya

L’Agrupació Excursionista de Martorell (AEM) ha obert el termini d’admissió d’originals per a la 25a edició del Concurs de Fotografia de Muntanya fins dimarts 4 d’octubre. El certamen és obert a tothom qui aporti fins a un màxim de 3 imatges relacionades amb muntanya i natura. Es concediran 4 premis, que es decidiran per votació popular entre els visitants de l’exposició dels originals, el cap de setmana del 8 i 9 d’octubre a Cal Nicolau.

Els participants podran presentar un màxim de 3 fotografies revelades i de tamany mínim de 18×24 centímetres, enganxades sobre base o marc –foam, cartolina o estructura rígida- de 30×40 cm. A la part del darrera, es farà constar les dades personals del concursant, que tindrà temps de presentar-les fins el dimarts 4 d’octubre. Els originals es poden lliurar de forma presencial a la seu de l’AEM –Pavelló Esportiu Municipal- els dimarts o els dijous de 21.00 a 22.00h, o bé per correu a l’apartat de correus 87 de Martorell.

Les obres s’exposaran al vestíbul de Cal Nicolau durant les festes del Roser, el dissabte 8 d’octubre -de 10.00 a 13.00h i de 17.00 a 22.00h-, i diumenge de 09.30 a 14.00h. Els visitants podran votar per les seves imatges preferides fins les 12.00h del diumenge, moment en el que es farà el recompte i es coneixeran els guanyadors. “Aquest concurs serveix per projectar l’entitat i alhora afegir-nos a les celebracions del Roser i fer poble. A més, ens agrada donar-li aquest caràcter popular, que sigui la gent que ens visita qui decideixi els guanyadors”, explica el president de l’AEM, Xavier Tió.

Quatre premis per als guanyadors
L’organització concedirà 4 premis. La fotografia més votada obtindrà 250 euros en material fotogràfic a l’establiment Fotoprix. El segon premi, cedit per Base Sayas, consistirà en una motxilla i estora aïllant i un val de 50 euros per gastar a la botiga. El tercer premi és un val de 50 euros per a gastar a l’establiment Bio Bio. També es concedirà un premi especial a la millor fotografia feta en sortides de l’AEM durant la darrera temporada 2015-16, que consistirà en un pòster o ampliació sobre foam de 50x100cm a l’establiment Còpies Martorell.