Torneijos de Nadal de l’AE Pares i Mares i el Club Bàsquet en categoria cadet

623

Aprofitant l’aturada de les competicions regulars, l’AE Pares i Mares del Futbol Sala Martorell promou el II Torneig Vila de Martorell els dies 28 i 29 de desembre. El CB Martorell farà els dies 2 i 3 de gener el XV Torneig de Nadal en categoria cadet. Els dos torneijos es faran al pavelló esportiu municipal i a les IEM.

L’AE Pares i Mares Futbol Sala Martorell organitza el II torneig de futbol sala Vila de Martorell en categoria cadet i infantil que tindrà lloc els dies 28 i 29 de desembre. Hi participen 12 equips dividits en quatre grups. Els grups 1,2 i 3 són masculins i el 4 femení.

Els equips participants són el AEPMFS Martorell B, l’AE Martorell, l’Atlètic Sant Andreu de la Barca (grup 1); l’AEPMFS Martorell B, FS Ripollet i FS Pallejà (grup 2); AEPMFS Martorell A, Sant Joan Terrassa i CFS La Unión (grup 3) i, en femení, AEPMFS Martorell, Sant Joan de Terrassa i Atlètic Sant Andreu de la Barca (grup 4). Els partits es disputaran a les IEM durant tot el dia. Les finals es jugaran el 29 de desembre.

XV Torneig de bàsquet

El CB Martorell organitza un dels torneijos amb més solera de l’esport a casa nostra els dies 2 i 3 de gener a les IEM i al pavelló esportiu municipal. Hi participaran 14 equips (8 masculins i 6 femenins). A més del CB Martorell, jugaran el CB Cornellà, CB L’Hospitalet, CBiUM, UBSA, UE Horta, Pineda i Sant Josep de Badalona (masculins) i CB Martorell, AECAM, CB Almeda, CB Tarragona, Femení Sant Adrià i Escola Joviat (femenins). El dissabte 2 es jugaran els quarts de final i les semifinals i el diumenge 3, les finals.

També en bàsquet, l’entrenador del primer equip del CB Martorell, Xavier Garcia farà, aquesta tarda (18.30h, Casa de Cultura La Vila) una xerrada sobre com educar en consciència i responsabilitat mitjançant l’esport. Garcia és coach certificat, formador i entrenador de bàsquet i autor del llibre ‘EntrenaMENT i EMOCIONS’. La xerrada l’organitza el CB Martorell, l’entrada és gratuïta i està dirigida a pares i mares.

Guillem Jou i Nil Sabata, jugadors del primer equip del CB Martorell, han estat convocats amb la selecció de Catalunya U-20 per disputar un torneig de seleccions masculines a la ciutat de Barakaldo (Euskadi). El torneig es jugarà el 28 i 29 de desembre davant les seleccions de Nafarroa, Portugal i Euskadi.