Torrent de Llops tanca unes festes de barri amb rècord de participació

484
Festes Torrent de Llops

El barri de Torrent de Llops ha viscut aquest cap de setmana una edició multitudinària de la seva festa grossa. Com cada any, l’escenari de la festa ha estat la plaça Pere Teixiné, que s’ha omplert d’activitats per a tots els públics. El sopar popular de dissabte, l’acte central de la celebració, va aconseguir aplegar unes 840 persones, una xifra rècord al barri.

Divendres, el primer dia festiu, Baila Descalza i La Salsera van oferir exhibicions i tallers de dansa, mentre que a la nit va arribar el torn de DJ Bala i DJ Isi. El gruix de les activitats, però, va arribar dissabte: torneig de futbol sala infantil i de veterans, exhibicions de judo i rugby i festa holi, a més del sopar i el ball posterior. Finalment, diumenge va ser el torn dels més petits, amb la cursa inclusiva infantil i l’espectacle del pallasso Bitxi Clown. El sorteig de productes de comerços del barri va tancar el cap de setmana.

La secretària de l’Associació Veïnal de Torrent i Rodalies, Marisol Solís, valora positivament aquesta edició de les festes, destacant el rècord de participació assolit al sopar popular. També ha volgut agrair la col·laboració dels veïns, les entitats i els prop de quaranta comerciants que han fet possible el sorteig de diumenge a la tarda.

Marisol Solís, secretària de l'Associació Veïnal de Torrent i Rodalies

El president de l’entitat, Francisco Romero, assegura que darrere de la festa hi ha “pràcticament un any” de feina organitzativa. Pel que fa al programa d’activitats, ha explicat que cada any intenten introduir algun canvi respecte a l’anterior, “sobretot de cara al jovent”. Amb tot, s’ha mostrat content amb la resposta dels veïns i agraït, també, amb “comerços, entitats i Ajuntament”.

Francisco Romero, president de l'Associació Veïnal de Torrent i Rodalies

Per acabar, l’associació veïnal ha volgut aprofitar l’ocasió per recordar i homenatjar el seu company Josep Valls, tresorer de l’entitat, que ha mort aquest any.

Marisol Solís, secretària de l'Associació Veïnal de Torrent i Rodalies