Tres formacions participants al PAS promocionen el festival al Pont del Diable

444

L’entorn del Pont del Diable ha acollit aquest dimecres un acte promocional per als mitjans de comunicació del Pont a les Arts (PAS) que se celebrarà el proper juliol. Anna Roig, Obskené i The Excitements, tres de les formacions que hi actuaran, han participat en els clips de la televisió de Catalunya. A la cita hi ha assistit també l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa.

Anna Roig, en representació d’Anna Roig i l’ombre de ton chien, Marc Rius i Marc Naya d’Obskené i Koko Jean Davis, Daniel Segura i Adrià Gual de The Excitements han participat del clip promocional del II Pont a les Arts (PAS), que es celebrarà del 10 al 25 de juliol. Aquests artistes han enregistrat un clip per a l’espai el 33 recomana que emetrà Televisió de Catalunya d’aquí 15 dies i durant el mes de juliol.

Tres grups enregistren imatges

Tots ells han passejat i descobert el principal element simbòlic i patrimonial martorellenc. Qui més el coneixia, en condició de professora de l’Escola Municipal de Música de Martorell, és la cantant Anna Roig, qui considerava que “és un escenari únic que farà ben especial un concert com el que farem el proper 24 de juliol”. Roig comentava que “serà un concert especial, perquè en aquells dies el grup compleix 10 anys. Portarem a escena temes dels nostres tres discos”.

The Excitements és una formació barcelonina de soul i de Rythm&Blues nascuda fa cinc anys i que, com explica Adrià Gual, “hem fet més de 200 concerts per tot Europa amb el nostre segon LP, Sometimes too much ain’t enough, que inclou bastants temes propis”. Daniel Segura destaca que no fan distincions d’escenari: “no hi ha diferents tipus de públic. Oferim un espectacle per a que la gent s’ho passi bé durant l’hora i mitja que estem dalt de l’escenari, sigui un estadi, una festa popular o un local.

En representació de les arts escèniques, han assistit a la cita Marc Rius i Marc Naya, d’Obskené, que portaran el diumenge 19 de juliol l’espectacle Fuenteovejuna. Rius comenta que “és una adaptació del clàssic de Lope de Vega als nostres temps, que després de fer-lo voltar arreu ens feia il·lusió portar a Catalunya”. Naya ha convidat tothom a veure’ls, prometent “música, energia, diversió, moments colpidors, i en els que el públic s’ho passarà bé, com nosaltres. Serà una festa”.

Fonollosa: “El PAS és el festival d’estiu de Martorell”

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha saludat els artistes i ha destacat que “el PAS és el festival d’estiu de Martorell, amb un alt nivell musical i que es farà en un indret incomparable. El nostre poble és un lloc de pas des de fa més de dos mil anys, i fer-lo al pont del Diable diu molt clarament com som”. Fonollosa espera repetir “l’alta afluència de gent, després que l’any passat el festival funcionés fins i tot millor del que pensàvem”.