Túnel del terror, tribut a Michael Jackson i sessió DJ a la ‘Nit de Halloween’

661

La nit més terrorífica de l’any cada cop té més adeptes, principalment entre el jovent amb ganes de disfressar-se, passar-ho bé i fer del Halloween una tradició més a casa nostra. Per aquest motiu, les regidories de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Martorell organitzen, un any més, la ‘Nit de Halloween’, que tindrà lloc a la Nau 2 de Ca n’Oliveres dimarts 31 d’octubre, a partir de les 00.00h, (obertura de portes mitja hora abans). La cita s’adreça a joves a partir de 16 anys i les entrades es poden aconseguir al portal web entrades.martorell.cat.

La festa comptarà amb tots els ingredients per gaudir dels ensurts, de l’adrenalina i de la pista de ball. Així, hi haurà túnel del terror, tribut a Michael Jackson i l’actuació del DJ Jordi Rius, qui punxarà els èxits més sonats. L’entrada al túnel del terror, la festa i una consumició costen 10 euros. Si teniu el carnet jove de Martorell, l’entrada és gratuïta sense consumició i també podreu gaudir de franc de túnel de terror, recorda la regidora de Joventut, Raquel Sans.

Raquel Sans, regidora de Joventut

La Nit de Halloween és una de les propostes amb les que les regidories de Cultura i Joventut volen reprendre la programació cultural i festiva de la Nau 2 de Ca n’Oliveres. Ambdós departaments treballen de manera conjunta per fer arribar aquesta nova programació, tant al públic jove com al més adult, i treure el màxim profit al recinte.