‘Txaaan’: circ, música, clown, equilibris i molta màgia

888
La Màgia del Nadal. Circ Xic. Taxaaan

El Circ Xic ens porta aquest dimarts, a les 18.30h, a la Nau 2 de Ca n’Oliveres l’espectacle Taxaaan. Circ post-clàssic interpretat únicament per dos artistes que aconsegueixen crear tota l’orquestra, els equilibristes, domadors, pallassos, mags, forçuts i presentadors.

Dos pallassos arriben amb les butxaques plenes de circ, per buidar-les a la pista i carregar-les de riures. “Una barreja d’entrades i sortides, molta música en directe, trapezi, màgia, clown, equilibris d’objectes sobre objectes, rola bola, hula hops, i instruments de vent, corda i percussió”, detalla Ton Muntaner, integrant de la companyia.

Un espectacle condensat d’emoció, el més gran del món a la mínima distància. Partint del circ tradicional, dos artistes aconsegueixen crear tota l’orquestra, els equilibristes, domadors, pallassos, forçuts i presentadors, mantenint l’essència, l’entusiasme i el risc del circ.

Per Muntaner, “preparar un espectacle sempre és molta feina, molts mesos de pensar, provar, fer i refer. El fet de ser només dos ho complica tot una mica, perquè tota l’estona estem dalt l’escenari”.

Entrevista Ton Muntaner, integrant Circ Xic

Aquest xou “el vam pensar originàriament per fer-lo en una carpa, amb la qual vam estar girant dos anys. Després, el vam adaptar als teatres, que és diferent perquè estàs una mica més lluny del públic. Canvien algunes coses, però bàsicament és el mateix”. “La Nau 2 ens agrada perquè se sembla bastant a la carpa. Un espai diàfan propici per fer el nostre espectacle”.

Els tiquets es poden comprar al portal entrades.martorell.cat. Preu: 3 euros, anticipada general; 2,50 euros, anticipada reduïda (públic jove de fins a 25 anys o públic més gran de 65 anys o pensionista); 4 euros, taquilla. Gratuït per als menors de 12 anys.