La Regidoria de Cultura manté obertes, fins al 3 de febrer, les inscripcions per participar al Carnaval de Martorell. La rua, la Gran Ballada, el sopar i la festa a Ca n’Oliveres seran els atractius d’aquesta cita, que se celebrarà el 22 de febrer sota el lema ‘Recrea’t’. El jurat concedirà cinc premis a les millors disfresses, carrosses, coreografia i hàbits saludables.

Les colles interessades han d’omplir el full d’inscripció i enviar-lo a cultura@martorell.cat o bé fer-lo arribar a l’Oficina de Serveis Generals del PMSAPM (plaça de la Vila, 27) de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.30h, o els dilluns i dimarts, de 17.00 a 19.00h.

El punt de trobada serà el carrer del Mur, a les 17.00h, per iniciar la Gran Ballada, mitja hora més tard. La rua arrencarà del carrer del Mur i continuarà pel carrer de Pau Claris; l’avinguda dels Germans Martí; plaça del Vi; rambla de Les Bòbiles fins al carrer de Jacint Verdaguer, en el que es farà mitja volta i es baixarà per la mateixa rambla fins la plaça del Vi. La desfilada continuarà per la carretera de Piera; el carrer de Montserrat fins arribar a Ca n’Oliveres, detalla el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Andreu González.

Andreu González, regidor de Cultura

Quan les colles arribin a Ca n’Oliveres es farà el lliurament de premis i el sopar, a les 21.00h, i començarà la primera part de la festa (sessió familiar). A la 01.00h s’iniciarà la segona part (sessió golfa) per a majors de 16 anys, per a la que caldrà recollir invitació prèviament a qualsevol de les Oficines d’Atenció al Ciutadà del PMSAPM.

Els premis

Es concediran cinc premis: un primer premi a la millor disfressa (dotat amb 1.000 euros); un segon premi a la millor disfressa (600); un tercer premi a la millor decoració de la carrossa (500); un quart premi a la millor coreografia (400 euros) i un premi especial de salut, per fomentar els hàbits saludables en nutrició, activitat física o descans, entre d’altres, dotat amb 200 euros.

Andreu González, regidor de Cultura

Diumenge, 23 de febrer, el Carnaval de Martorell continuarà amb la versió infantil organitzat per l’Esplai Guspira. Començarà, a les 11.00h, a la plaça de les Cultures amb la rua pels carrers del barri i els espectacles infantils i concurs de disfresses.