‘Un amor’ d’Isabel Coixet, aquest divendres a la sessió mensual del Cicle Gaudí

292

El Cicle Gaudí presenta Un amor (2023), un drama romàntic d’Isabel Coixet, basat en la novel·la que porta el mateix nom, escrita per Sara Mesa. Es podrà veure aquest divendres, 31 de maig, a les 20.00h, a la Casa de Cultura de la Vila. Les localitats es poden comprar al portal entrades.martorell.cat.

Després d’escapar de la seva angoixant vida a la ciutat, la Nat (Laia Costa), de 30 anys, troba refugi al petit poble de l’Escapa, al més profund de l’Espanya rural. En una casa rústica i en ruïnes, acompanyada d’un gos salvatge i tosc, intenta reconstruir la seva vida.

Després d’enfrontar-se a l’hostilitat del seu propietari i la desconfiança dels habitants del poble, la Nat es descobreix a si mateixa acceptant una inquietant proposta sexual del veí Andreas (Hovik Keuchkerian). A partir d’aquesta estranya i confusa trobada, sorgeix una passió devoradora i obsessiva que consumirà la Nat completament i farà posar en qüestió el tipus de dona que creu ser.

La pel·lícula ha estat guardonada amb els premis a Millor Interpretació de Repartiment a Hovic Keuchkerian, i el premi a la Crítica, del Festival de San Sebastián 2023. També ha estat guanyadora del premi a Millor Guió Adaptat als Premis Gaudí 2024.