Un centenar d’alumnes de Martorell s’acomiaden del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola

409

L’Ajuntament de Martorell ha acomiadat la segona temporada del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola amb la participació d’un centenar d’alumnes de 5è de primària de les escoles Mercè Rodoreda i José Echegaray. El projecte tindrà continuïtat el curs vinent amb la incorporació d’una tercera escola. La regidora d’Ensenyament en funcions, Mercè Morera ha lliurat un diploma i un obsequi als estudiants i als centres participants se’ls ha lliurat un ordinador.

L’Ajuntament de Martorell, a través de les regidories de Promoció Econòmica i Ensenyament, aposta per promoure la cultura emprenedora entre els alumnes d’educació Primària des de fa dos anys, amb l’objectiu de fomentar la cultura emprenedora millorant el desenvolupament integral de totes les competències bàsiques necessàries per al futur de la societat, seguint les directives europees des dels primers anys del procés educatiu.

Sandra Alarcón, tècnica del departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, explica que “és un treball molt enriquidor amb nens i nenes d’entre 8 i 10 anys que es creuen el projecte i se’l treballen moltíssim”. Gràcies a aquest projecte els alumnes entren en contacte amb entitats i teixit empresarial del municipi facilitant el coneixement i la integració de l’escola amb el seu entorn.

Tindrà continuïtat

El projecte Cultura emprenedora a l’escola està impulsat per la Diputació de Barcelona i a Martorell està gestionat per l’Ajuntament a través de les Regidories de Promoció Econòmica i d’Ensenyament. Alarcón diu que “us podem anunciar que el curs vinent hi haurà una escola més de Martorell que s’afegeix al projecte. La Diputació ja n’ha autoritzat la inscripció i per tant tindrem tres escoles”. El curs 2015-16 més de dos-cents alumnes participaran del projecte.