Un miler de persones a la III Cursa i Marxa Solidàries en defensa de la salut mental

856

Més d’un miler de persones han participat, aquest diumenge, a la tercera Cursa i Marxa Solidàries en defensa de la salut mental, organitzada per l’Hospital Sagrat Cor de Martorell. Amb el lema Entre tots per la salut mental, es vol sensibilitzar i apropar la població a la problemàtica de les malalties mentals. Van assistir a l’entrega de premis el primer tinent d’alcalde en funcions, Xavier Fonollosa, i el regidor d’Esports en funcions, Albert Fernández.

La cursa d’enguany ha comptat amb 1.076 inscrits, més d’un centenar llarg de persones més que l’any anterior. Els participants han fet un recorregut de 10 quilòmetres en el cas de la cursa i 7,6 quilòmetres els inscrits a la marxa.

El guanyador de la marxa en categoria absoluta masculina va ser Carlos Javier Romero, mentre que Teresa Parera va ser la guanyadora de la categoria absoluta femenina. Pel que fa a la cursa, el guanyador en categoria masculina és Roger Roca i, en categoria femenina, la primera a arribar a la meta va ser Janet Becerra.

Aquest any, l’organització s’ha tornat a solidaritzar amb els col·lectius que més ho necessiten i, en aquest sentit, es va demanar a tots els participants, tant de la cursa com de la marxa, que aportessin 1 quilo d’aliment sòlid a l’hora de la recollida del dorsal. En total es van recollir 900 quilos de menjar que s’entregaran a Creu Roja.

Pel que fa a la recaptació de les inscripcions, es destinen a la Fundació Benito Menni, promoguda per les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús amb l’objectiu de garantir el dret a la salut mental als països més desafavorits.

Podeu consultar els resultats de la cursa a l’enllaç http://resultats.championchip.cat/resultats/martorell-2015