Un pas més cap a la construcció d’un nou pavelló municipal esportiu al Torrent de Llops

798

Aquest dilluns al vespre ha tingut lloc a la Sala de Sessions de la Casa de la Vila el primer ple de l’Ajuntament de 2017. Una sessió plenària que entre altres coses ha servit per fer un pas més cap a la construcció d’un pavelló poliesportiu municipal de tres pistes (PAV-3) al barri del Torrent de Llops. Un dels projectes destacats i necessaris de la legislatura, que garantirà la pràctica esportiva i els beneficis de salut que l’acompanyen.

El ple de l’Ajuntament ha aprovat la modificació puntual del Pla parcial Torrent de Llops, cosa que permetrà edificar un PAV-3 al solar que hi ha entre l’avinguda de Can Cases i el carrer de Josep Vilar, a tocar del Complex Esportiu Torrent de Llops.

Aquest nou equipament està pensat per a la pràctica d’esports de pista com ara el futbol sala, el bàsquet, l’handbol i el voleibol.

La modificació s’ha aprovat amb els vots de l’equip de govern i del grup popular.

Així, el projecte avança al ritme previst. Al desembre es va enderrocar l’edifici que ocupaven les Brigades Municipals, la Creu Roja, Protecció Civil i l’AVV del barri (que ja tenen nou destí).

El 4 de gener l’Ajuntament es va reunir amb l’associació de veïns per explicar-los tot el projecte, que inclou també aspectes que contribuiran a la millora de la mobilitat del barri.

El proper pas, durant el primer trimestre del 2017, serà l’aprovació del projecte tècnic i del plec d’adjudicacions. I està previst que les obres comencin la primavera d’aquest mateix any.

El nou equipament comptarà amb una superfície de 3.500 m2 i es dividirà en tres àrees: un espai esportiu (format per una gran pista poliesportiva divisible, amb un sistema de cortines, en tres pistes autònomes), zona de vestidors i graderia.