Un Torneig de Futbol Sala Inclusiu per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental

1417
Torneig Futbol Sala Inclusiu
Torneig Futbol Sala Inclusiu

El Torneig de Futbol Sala Inclusiu, organitzat pel Club Social Punt de Trobada, arriba a la 8a edició el dissabte, 30 de setembre, en commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra cada any el dia 10 d’octubre. La cita tindrà lloc al Pavelló Esportiu Municipal, de 9.30 a 14.00h, i enguany estarà apadrinada per la periodista de RAC1 Cristina Solias, que farà la sacada d’honor. Com en les tres edicions anteriors d’aquest torneig, hi participarà un equip format per regidors dels diferents grups polítics amb representació a l’Ajuntament de Martorell.

Aquest esdeveniment té com a lema ‘L’esport inclusiu, la meta de tots’ i té l’objectiu de crear un espai on les persones que pateixen un trastorn mental puguin compartir un matí d’esport amb la resta de la comunitat en un ambient totalment normalitzat i així lluitar contra l’estigma que pateix aquest col·lectiu, segons ha apuntat l’educador del Club Social Punt de Trobada, Roger Trilles.

Roger Trilles, educador Club Social Punt de Trobada

El torneig, gratuït, sense ànim de lucre i organitzat amb voluntaris, comptarà amb la participació de 16 equips, ja inscrits prèviament i formats tant per persones que pateixen trastorns mentals com per la resta d’esportistes que hagin decidit apuntar-s’hi i participar-hi. Els partits tenen una durada de 10 minuts, segueixen la normativa de Futbol Sala, i són arbitrats de manera voluntària per àrbitres i jugadors d’aquest esport, provinents del Club Sala 5 de Martorell.

Roger Trilles, educador Club Social Punt de Trobada

L’alcalde i els regidors, al terreny de joc

Enguany, i per quarta vegada des que s’organitza el Torneig, hi participarà l’equip ‘Ajuntament de Martorell’, format per regidors dels grups polítics representats al consistori, tant del govern com de l’oposició. Roger Trilles ha valorat aquest gest de manera molt positiva, ja que és una bona forma de mostrar a la ciutadania que hi ha prioritats que tothom comparteix.