Un total de 152 alumnes martorellencs s’enfronten a les PAU

911
Selectivitat 2020
Selectivitat 2020

Les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) seran el 14, 15 i 16 de juny. Un total de 40.557 estudiants s’han matriculat enguany a tot Catalunya i a Martorell són 152: 83 de l’Institut Pompeu Fabra, 45 de l’Institut Joan Oró i 24 del Col·legi La Mercè. Tots els que s’hi presentin hauran de fer els cinc exàmens de la fase obligatòria –Català, Castellà, Llengua estrangera, Història i l’assignatura troncal de modalitat– i fins a tres assignatures opcionals per a la fase voluntària. Els exàmens duren una hora i mitja i la nota màxima que es pot aconseguir és de catorze punts.

Després de dues edicions marcades per la COVID, els exàmens de les PAU tornen a la normalitat i la convocatòria es farà en tres dies, a diferència de les dues darreres que es van repartir en quatre jornades per respectar les mesures sanitàries.

Així, dimarts 14 de juny, es faran els exàmens de Llengua Castellana i Literatura, Llengua Estrangera, Anàlisi Musical, Cultura Audiovisual, Electrotècnica, Física i Geografia. Dimecres 15 de juny, serà el torn de Llengua Catalana i Literatura, Ciències de la Terra i Medi Ambient, Fonaments de les Arts, Grec, Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials, Disseny, Economia de l’Empresa, Literatura Catalana, Química i Tecnologia Industrial. I dijous 16 de juny, acabaran amb les proves d’Història, Dibuix Artístic, Llatí, Matemàtiques, Biologia, Dibuix Tècnic, Història de l’Art, Història de la Filosofia i Literatura Castellana.

Les notes de les PAU 2022 es podran consultar a través del Portal d’Accés a la Universitat a partir del dia 29 de juny. Tots els estudiants tenen dret a demanar al seu tribunal una revisió de les proves si no estan d’acord amb la qualificació. El termini per demanar la revisió és del 29 de juny a l’1 de juliol. La revisió és el 8 de juliol.

En el cas dels alumnes que es presentin a la convocatòria extraordinària de les PAU al mes de setembre, s’hauran d’esperar fins al dia 19 de setembre per saber els resultats de les proves.

El Departament d’Universitats encara no ha fet públic quan es podran consultar les notes de tall de la Selectivitat 2022. La nota de tall és la qualificació més baixa amb la qual pots aconseguir l’admissió en una titulació concreta per mitjà del procés d’adjudicació de places d’acord amb la preinscripció universitària.

Consultar calendari i horaris de les PAU