Una desena de persones en atur assoleix competències ofimàtiques per millorar la recerca de feina

660

Una desena de persones en situació d’atur i inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell han participat en el curs de formació ‘Tractament eficient de textos amb Microsoft Word (amb tots els teus dispositius: ordinador, mòbil o tablet)’ dins el programa ‘Martorell Adapta’t’. El curs s’ha fet del 8 al 12 de juny en modalitat online i ha estat impulsat pel Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell junt amb la Diputació de Barcelona.

La formació ha estat a càrrec de la consultora i formadora Gemma Benet que a través de la plataforma Moodle Campus Virtual Gamma Formació ha facilitat als alumnes els coneixements i eines necessaries per generar i gestionar documents de text que els permetin facilitar i agilitar el seu procés de recerca de feina.

La formació s’ha estructurat en cinc sessions de cinc hores de durada aproximada, 25 hores en total. Cada sessió ha tingut una part inicial on la formadora ha realitzat una videoconferencia diària a través de la plataforma jitsi, s’han definit els objectius de cada sessió i s’han exposat de forma demostrativa continguts teòrics i procediments bàsics.

A l’altra part de la formació, els  participants han posat en pràctica els coneixements adquirits mitjançant la resolució de diverses activitats. Els participants han tingut a la seva dosposició material de suport, vídeos, activitats i solucionaris, entre altres. També han disposat en tot moment d’un espai de comunicació per resoldre dubtes i formular consultesm, on la docent i qualsevol membre del grup han pogut participar.

Els alumnes han pogut conèixer les eines i recursos del processador de textos Microsoft Word per generar documents de text (especialment el curriculum vitae i carta de presentació), agilitar la seva edició i gestió (rendibilitzant temps i esforços) i donar format i incorporar imatges que els confereixin un aspecte final professional millorant així les seves competències per facilitar la recerca de feina. Complementàriament, familiaritzar-se amb les versions gratuïtes al núvol que permeten desar, editar documents de Word i accedir-hi des de qualsevol dispositiu electrònic.

Consulta l’oferta formativa ‘Martorell Adapta’t’ 2020