Una seixantena de persones se cita amb la cloenda de la programació de teatre familiar de La Xarxa

1446
Teatre La Xarxa
Teatre La Xarxa

La pista annexa del Pavelló Esportiu Municipal ha acollit aquest migdia l’última representació de la programació de teatre en família que promou La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil i que va quedar escapçada el passat mes de març per culpa de la pandèmia de coronavirus arreu del món. La companyia Txo Titelles ha representat Safrà i Serafí davant d’unes 60 persones i ha posat el punt i final a la temporada 2019-2020. La Xarxa ja mira cap al mes d’octubre per engegar la nova temporada, amb tres nous espectacles fins a finals de 2020.

L’obra de teatre s’ha pogut representar seguint les mesures d’higiene i els protocols marcats des de l’Ajuntament de Martorell, i en què els tècnics de la regidoria de Cultura hi han participat per tal que se seguissin. El canvi més significatiu ha estat la venda d’entrades, que des d’aquesta mateixa setmana ja poden adquirir-se al portal entrades.martorell.cat i que permet als espectadors dur els tiquets en format digital. A més, els assistents han passat el control de temperatura abans d’accedir al recinte, han disposat de gel hidroalcohòlic i s’han assegut en unitats familiars i respectant les distàncies d’un metre i mig amb la resta de públic.

Novetats ben rebudes

El president de l’entitat, Andreu Domènech, ha exposat que en poc temps han hagut d’adaptar-se als requisits exigits per seguir gaudint de la cultura. “Ens genera inquietud, són canvis en poc temps, però pensem que anirà molt bé”, ha confessat.

Andreu Domènech, president La Xarxa

Una de les famílies assistents, formada per David Peñaranda, Raquel Guaita i Àfrica Peñaranda, ha admès que és una molt bona notícia. “Tornar a la cultura és molt bo”, ha explicat Guaita. Sobre la seguretat, Peñaranda ha confessat que es troben segurs a l’hora d’assistir a l’espectale.

Raquel Guaita i David Peñaranda, assistents a l'obra de teatre

La programació del nou curs comença a perfilar-se, i el president de La Xarxa, Andreu Domènech, ha explicat que l’estan treballant epr garantir l’estabilitat i, almenys, poder oferir “un espectacle cada mes”.

Andreu Domènech, president La Xarxa

A l’octubre, Tortell Poltrona visitarà Martorell; al novembre, encara no s’ha desvetllat de què es tractarà i al desembre es farà una marató de contes per tancar el 2020. Tots els espectacles se celebraran a la Nau 2 de Ca n’Oliveres i seguint les normes d’aforament i els protocols previstos.