Una vuitantena de participants al Torneig de Primavera del Club Petanca Tres Boles

2542
Torneig de primavera Club Petanca Tres Boles
L'alcalde ha participat a l'entrega de premis del Torneig de Primavera

El Club Petanca Tres Boles ha obert, aquest matí de dissabte, les seves pistes ubicades a La Torrassa per acollir als participants del Torneig de Primavera. L’entrega de premis ha estat presidida per l’alcalde Xavier Fonollosa. L’han acompanyat la regidora d’Esports, Belén Leiva i el regidor de Serveis Urbans, Via Pública, Mobilitat i Afers Interdepartamentals, Lluís Esteve.

El Torneig de Primavera del Club Petanca Tres Boles ha comptat amb “36 dupletes inscrites amb prop d’una vuitantena de jugadors de molt bon nivell de tot Catalunya. Els premis estaven valorats en 640€” ha assenyalat el president de l’entitat, Luís Pérez Ortega.

Luís Pérez Ortega, president Club Petanca Tres Boles

Les dupletes premiades han estat Jose i Salva (primer premi), Jordi i Charli (segon premi), Félix i Rubén (tercer premi), Raül i Lequio (quart premi), Toni i Helio (cinquè) i Toni i José Luís (sisè premi). Els guanyadors s’han endut ampolles de vi, formatges i pernils.

 

El Club Petanca Tres Boles te una de les instal·lacions més ben equipades de la comarca i actualment té 98 socis.  L’alcalde Fonollosa s’ha compromès a seguir donant suport a les necessitats de l’entitat, com l’ampliació del local social.