Unes 300 persones omplen de ‘country’ la Nau 2 per solidaritzar-se amb Hipofam i Assotea

1719
Festival country Hipofam i Assotea

El festival country organitzat per les associacions Hipofam i Assotea va aplegar, ahir dissabte, unes 300 persones a la Nau 2 de Ca n’Oliveres. El públic, amb els seus barrets de cowboy, va començar a omplir el recinte, a les 19.00h, per gaudir d’un tutorial i diverses exhibicions de ball, dels concerts de Fabio Canu i Jeb Andrews Foundation Band i d’un brau mecànic.

Segons la presidenta d’Assotea, Merche González, el tutorial de ball va agradar “moltíssim” i hi va participar molta gent. En la mateixa línia, afirma que el brau mecànic i el pinta-cares van atreure “sobretot els més petits”. És per això que està del tot convençuda que “hi haurà una segona festa country solidària”.

Merche González, presidenta d'Assotea

Per la seva banda, el president d’Hipofam, Antonio Cabrera, afirma que “fins a l’últim dia teníem molts nervis” per l’acollida de l’activitat. Tanmateix, aquesta inseguretat es va esvair en veure “la sala plena i la gent passant-s’ho bé i felicitant-te”. Així doncs, coincideix amb Merche González a l’hora d’assegurar que aquesta festa “no serà l’última”.

Antonio Cabrera, president d'Hipofam

Els diners recaptats amb aquest acte, uns 800 euros, es destinaran als projectes de totes dues entitats. D’una banda, Assotea (l’associació de pares i mares amb fills afectats per la síndrome d’Asperger i l’autisme) ofereix atenció a 66 famílies amb teràpies, suport i divulgació. De l’altra, Hipofam té l’objectiu de fomentar la recerca i donar suport als afectats −actualment n’atén 29− per la hipomagnesèmia familiar, una patologia renal molt poc freqüent.