‘Vegin i passin’ farà de les bombolles de sabó el millor remei contra l’oblit

1019

La companyia Enlaire presentarà aquesta tarda el seu espectacle Vegin i passin, una actuació on les bombolles de sabó en seran les protagonistes. A través d’un viatger singular, especial, que pateix problemes de memòria, intentarà fer entendre el públic que les experiències cal viure-les en el moment en què succeeixen. Aquest espectacle s’inclou dins el cicle La Màgia del Nadal i tindrà lloc a la Nau 2 de Ca n’Oliveres, a les 18.30h.

El personatge d’aquesta actuació vol salvar els seus oblits a través de les bombolles, amb les quals reviu moments i els comparteix amb el públic. I les bombolles, que són efímeres i tenen un temps de caducitat, reflecteixen de la millor manera possible el missatge que intenta transmetre: viure el present i aprofitar els moments, perquè s’acaben.

Martín Cattani, integrant de la companyia Enlaire, explica com s’ho fa el personatge principal per no oblidar del tot. Les bombolles l’ajuden i d’aquesta manera reviu el que ja va sentir.

Martín Cattani, companyia Enlaire

Cattani exposa el joc amb què transmeten aquesta filosofia des d ela companyia Enlaire i convida a aturar-se i pensar amb calma el que s’està vivint

Martín Cattani, companyia Enlaire

Vegin i passin és un espectacle adreçat a tota la família i promet encisar petits i grans. Les entrades de la tercera jornada de màgia del programa La Màgia del Nadal encara són disponibles i poden adquirir-se al web entrades.martorell.cat a un preu de 3 euros l’anticipada general; de 2,50 euros l’anticipada reduïda (públic jove de fins a 25 anys o públic més gran de 65 anys o pensionista); de 4 euros en taquilla i gratuïta per als menors de 12 anys.