Volkswagen anuncia una inversió milionària a la planta Seat de Martorell

637

Injecció de diners a les plantes de producció de vehicles de Volkswagen Espanya. La fàbrica de Seat a Martorell rebrà més de la meitat de la inversió que es repartiran amb la planta de Navarra els 4.200 milions d’euros. El grup preveu fer aquesta inversió fins al 2019.

La inversió es repartirà en un període de quatre anys, fins al 2019, i es destina sobretot a millorar l’equipament i les instal·lacions de les plantes, també s’invertirà en investigació i desenvolupament. Segons la companyia, aquesta és la inversió industrial més important de la història de l’estat espanyol.

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Xavier Fonollosa assegura que “és un excel·lent notícia perquè Volkswagen invertirà prop de 3.000 milions d’euros a la planta de Martorell. Això vol dir generació d’activitat econòmica i d’ocupació”. Fonollosa ha afegit que “Seat necessitarà trobar una administració que no posi traves i que estableixi les condicions necessàries perquè flueixi amb normalitat com sempre hem fet des de l’Ajuntament”.